Livskraft / Mening

 dsc00044.JPG

Livskraft. Så många människor har inte kunskapen om vad livskraft är. Då menar jag att människor springer runt i sina ekorrhjul och jagar efter något de inte vet vad det är. Pengar och makt och ära och berömmelse är ofta det som de vill ha ut av livet.

Tänk om de kunde stanna upp och söka sig till den ende som är Kraften själv. Jesus, han som lade ner sitt eget liv för att vi skulle få frid i våra hjärtan och få underbart fridfulla liv och en framtid som lovar evigt liv…han visste exakt på vilket sätt han skulle dö för oss alla… det är dags att människor får veta hur man får kraft. Kraften kommer från höjden, och vill ge oss allt av tillförsikt och glädje och ett spännande liv med Gud.

Varje dag får en troende uppleva något av Guds under i sitt liv. Det är till för DIG också.  Hur tänker en kristen? Jag citerar Aposteln Paulus:

*Vi vågar tala på detta sätt om oss själva  därför att vi litar på Gud genom Kristus. Han skall hjälpa oss att vara sanna i vad vi säger, inte därför att vi tror att vi i oss själva kan göra något av bestående värde. Vår kraft och vår framgång kommer bara från Gud. Han är den som hjälpt oss att förkunna denna nya väg till frälsning för andra.  2 Kor 4-6

Vi läser i 2 Kor om hur Paulus säger att den kristne är ett brev från Kristus till andra. Vi blir inte troende genom att följa en bruksanvisning eller tillämpa en viss teknik. Omvändelsen är ett resultat av att Gud har bränt in sin Ande i våra hjärtan och garanterar sin närvaro i oss.

*De som älskar din lag är fullkomligt trygga. Inget kan få dem att falla.* /Ps 119:165

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.