Kända sånger / Vingar

 

Jag tror att Göran Fristorp var en av dem som sjöng in följande kända sång:  BRED DINA VIDA VINGAR

*Bred  dina vida vingar, O Jesus över mig Och låt mig stilla vila I ve och väl hos dig. Bliv du mitt allt i allo, Min visdom och mitt råd, Och låt mig alla dagar Få leva bott av nåd!

*Förlåt mig alla synder Och två mig i ditt blod. Giv mig ett heligt sinne, En vilja ny och god. Tag i din vård och hägnad Oss alla, stora, små, Och låt i frid oss åter Till nattens vila gå!

Lina Sandell -Berg är den som skrivit denna sång och många av er känner till henne. Här  sjunger vi och läser i texten om hur Jesus beskyddar stor och liten och ger oss av sin frid. Han ger oss av sitt heliga sinne och vårdar sig om oss. Det är längesedan Lina skrev denna sång och jag rörs av att hon på den tiden, för längesedan, var en brinnande kristen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.