Bön / Gud svarar

 

Hej och välkommen

BÖN. Att få be är fantastiskt härligt. Det står i Bibeln att den som söker den finner, och den som vänder sig till Gud i bön får svar. Ja det kan jag verkligen skriva under på. Jag kan berätta för dig att genom bön och tro på Herren har min familj och jag fått en bil vartannat år, genom bön har detta skett.

Nu är det dags igen för bilbyte. Eftersom vi inte kan köpa nya bilar, får det ju bli bättre begagnade sådana. Nu är våran gamla Saab på fallrepet och då har vi bett om vinterdäck eller en nyare bil. På alla möjliga sätt har vi blivit hindrade från att köpa vinterdäck till den gamla Saaben och till slut lade vi ner att söka eller försöka. Och vi lade detta bilproblem i Herrens händer.

I går ringde en person som vi bara känt ca 14 dgr och talade om att han har en bil till oss. Den står klar att hämta och är så mycket bättre än den vi har, vinterdäck som är fina har den och sommardäck och dragkrok och takräcke och….. Så vi är helt nöjda och tackar Gud för att han har sådan omsorg om oss. Bilen kostar oss ingenting i köp, den är alltså gratis. Halleluja säger vi och Tack för bönesvar.

Så går det då man lägger allt i Herrens händer och litar på att han har lösningen, eftersom man inte själv kan…då kan Gud. AMEN.

*…klä er i ödmjukhet mot varandra, ty Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka visar han nåd.  1 Pet 5:5*

*Jag skall inte dö, jag skall leva och vittna om Herrens gärningar./Ps 118:17*

2 thoughts on “Bön / Gud svarar

  1. HEJ Lena. Ja visst är Gud underbar. Han svarar på bön, och lever man i den andan att man lämnar allt i hans händer, då sker det saker, t o m sådana här saker…
    KRAM f Maria och Harri /Rättelse: och “julkort ” skickar man på grund utav att man inte visste 2007 att julen inte är jul, och att Jesus inte föddes på vintern i dec den 24- 25 / OCH Bilen vi fick håller ännu och är lika fin!! 2012 Maria

  2. Maria…vilket UNDERBART bönesvar Ni fick…
    Gud är God!
    Tusen TACK förresten min vän för Julkortet

    Kramiz Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.