Livskraft /Friden i Jesus Kristus

 

Hej och valkommen. En ros vill jag ge alla som laser pa denna sidan och jag vill be Gud att valsigna er som soker efter honom, och valsignelse till dem som undrar vem han ar.  Jag ar kvar i Maine, och jag har sett bergen med snokladda toppar, det ar ett underbart landskap, det liknar Norrlands inland, och vi kommer att fa se mer av detta vackra. Solnedgangarna ar fantastiska och jag onskar ni alla vore med mig….

Precis som vi alla ser morgonstund komma med ljuset, sa ser den troende Jesus som “varldens ljus”. Jesaja 5:20 *Ve den som kallar ont for gott och gott for ont, som gor morker till ljus och ljus till morker.*

Texten vill peka pa de saker som manniskor gor, de saker som ar orattfardiga handlingar, och da manniskor inte tar Guds eviga ord pa allvar, utan gor dem till intet.. vi gar mot olyckan om vi inte vander oss till honom…

—Utan Gud ar vi pa vag mot sammanbrott och det ar INTE vad Gud vill med vara liv. Det kristna livet ar en utveckling mot en allt storre Kristuslikhet. (Rom 8:29). Det yttersta vi vill…det skall vara att fa se och vara med Kristus, i en framtid, och vi bor vara motiverade att soka honom mer och mer for varje dag, ty vi vet inte nar han kommer tillbaka.  Jag har en stor onskan om att manniskor skall vakna ur apatin, ur den somn som de lever i, och att vackelse skall komma,,over the world. Vi lever i oroliga tider och nu ar det svininfluensa som upptar manniskors tankar. Hur mycket info man far i Sverige om detta, det vet jag ej, men vi far i USA mycket information, Tyskland tycks vara drabbat och i Mexico ar det  ca 110 som inte lever efter att ha insjuknat.

President B Obama tycks ta detta pa stort allvar, och harom dagen sade han att han var beredd att utrymma New York’s Downtown..vi far se hur det utvecklar sig…  Psaltaren 34:3 handlar om att veta om Guds ord och att betryckta kommer i frid. Vi maste ge akt pa vad Gudsordet sager oss, och leta (soka) hans ansikte!

Kram fran! Maria som sitter pa ett bibliotek i en liten stad i Maine, och jag kommer med fler inlagg till dig som vill veta mer om Gud. Jag har last mycket i Uppenbarelseboken och jag vill ta med mer text fran den…..

5 thoughts on “Livskraft /Friden i Jesus Kristus

 1. Hej Christian, det ar ett noje att gora det och jag kommer att lanka till dig da jag kommit hem igen. Sta fast i tron! Blessings/ Maria

 2. Hej Christian! Tack for dina ord! JA Jesus lever sannerligen idag! Darfor ar det viktigt att vi gar ut med evangelium! Jag sitter pa ett bblotek i Maine, har kort tid, men jag skall forsoka hinna in till din blogg. Jag tycker att vi som skriver skall vara sanningsenliga och tala om ALLT vi vet om Jesus och inte vara radda for att skriva allt vi vet och kanner. De ofralsta maste fa VETA vem Jesus ar.! Vi syns! Vi vet! Jag kommer att ha kontakt med dig. Sta fast…/Maria

 3. Hej!

  Jag har gjort ett inlägg om jesus kristus på min blogg, men har försökt att lägga honom på neutral mark så att inte okristna blir rädda och sticker, vad tror ni om min teori?

  Kan det vara bra för messias vår käre Kung?

  http://kandisarna.blogspot.com/2009/05/jesus-kristus.html

  Om ni vill kommentera så gör det på min blogg, det är enklast så.

  Skulle inlägget vara gammalt när ni kommer så sök bara på jesus kristus, eftersom jag visar bara dom 5 senaste inläggen, och söker gör ni direkt på bloggen.

  Mvh Christian.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.