Livet i Kristus / Prisa Gud.

 

Hej och valkommen. Att prisa Gud och tacka honom ar gott. Om vi ser pa allt vi har i honom sa vet vi att vi alltid ar trygga. I Psaltaren kan vi lasa manga psalmer och sanger till Gud. Jag vill ta med Psalt 119:53

 “Jag grips av vrede och fortvivlan nar jag tanker pa de manniskor som overger dina befallningar, for dina lagar har varit en kalla till gladje for mig under denna korta vandring pa jorden. Jag kommer ihag dina bud till och med pa natten och tanker pa dem,  Herre. Det har alltid varit en lycka for mig att lyda dig!” Sa ar det i varlden, manniskor overger Guds befallningar, och det kommer att bli trakigheter for dem som inte vill ha hans ord och karlek……..

  /// Vi vet inte riktigt vem som har skrivit detta, men kanske det var Esra… Texten i 119 handlar om att Guds ord ar sant och gott. Den sager att vi ska ha Guds ord i oss och inte lamna det. Vad som an kan ske ska vi veta att Gud ar med.  Att lyda Gud ar enda vagen till lycka, fast jag brukar saga gladje.

Obs!   Nu reser jag till Massachusetts och Maine, och jag skriver pa denna sidan da jag kommer fram, kanske pa tisdag, vi bilar, sa det tar lite tid. Jag kan beratta att denna resan ordnad av Gud, och jag vantar att fa skriva har om saker som Gud gor i manniskors liv, for jag tror pa MIRAKEL.

Denna resan kannetecknas av orden: “Herre, overallt i varlden kan man uppleva din godhet. Hjalp mig nu att forsta vad jag ska gora!” Ps 119:64

Ha det gott och jag ber att Gud skall valsigna de som laser pa denna sidan, och att ni alla tar emot Jesus i era Hjartan.  Vi hors snart!  Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.