De sista tiderna /Ekonomi

      Jesus ar svaret for varlden!

Hej, mitt inlagg har idag handlar om varldsekonomin. Jag ar i USA nu och jag har hort pa CNN nyheter. Har du hort deras nyheter i veckan som gick? Ett av programmen talade om: “Obama talar om en ny varldsordning.”

 Nar jag sag detta i de amerikanska nyheterna forstod jag annu mer vad som komma skall. OM du kan, sa se pa kanalen CNN. I Sverige far vi ej reda pa sa mycket som vi borde. Du masta vara med och bli undervisad, bade ur Bibeln och ur de nyheter som kablas ut over varlden. Jag tar med nagra rader ur Holger Nilssons sida: http://www.flammor.com

Världsekonomin är i gungning. Det skulle inte förvåna oss om den amerikanska

dollarn kommer att krascha och vad händer då?
Världens politiker arbetar för högtryck för att få ordning på den globala ekonomiska krisen. Då man samlades till det stora G20-mötet i Washington i november, var det världsomfattande planer som diskuterades. Vad det handlade om kan uttryckas som man gör på Serus hemsida i rubriken:       OBS:  Las mer i lanken ovan.

Eftersom jag ar i USA nu sa kan jag se hur manniskor reagerar over ekonomin, och igar fick jag prata med en kvinna som ville salja sitt hus, men det syns nastan omojligt sade hon. Darfor att det ar en ny ekonomisk varldsordning som kommer att komma sa vill jag vara uppdaterad, for vi kommer att fa se olika slags katastofer som drabbar manniskor. Snalla du, borja forsoka forsta att Gud vill hjalpa dig med din sitution och ditt LIV. Bara han kan ordna saker som ser omojliga ut, och manga personer kommer att drabbas av det nya som kommer att ske med banker och valutasystem, det ar dags att manniskor vaknar och inser vissa sanningar.!.

Jag vill onska dig ett gott liv, ett valsignat liv, och det kan man bara fa nar man gar med Gud.  Det ar inte sa latt att skriva fran en annan dator, men jag hoppas du kan forsto mig. Pa fredag reser jag vidare, och kan ej vara har inne, men…det kommer nya nyheter och tankar sa fort jag kan.  Forresten: Idag fick jag lara en dam i 65-arsaldern att simma! Det var sa underbart och hon ar sa tacksam. Gud ar god, och han vantar pa att du skall ge honom ditt liv. Amen.    Kram f Maria

2 thoughts on “De sista tiderna /Ekonomi

 1. Hej
  Denna sida är enormt bra.
  Vilket jobb du har lagt ner.
  Fantastiskt.
  Den är min favoritsida på nätet.
  Tusen tack
  Jan-Olov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.