Gud har en plan/ I hans vilja

 

Hej. Alla blir uppmuntrade av en ledare som kan klara uppgifter, alla vill ha en ledare som gar i forvag… Alla uppgifter ar inte sa sjalvklara, men med Gud med oss sa klarar vi allt. Gud kanner framtiden och har den exakta planen klar for varje person. Ar inte det spannande? Guds paner ar goda. Om Gud far ange takten i ditt liv, da kan du vara saker pa att det inte finns nagon orsak att deppa eller ge upp!

Utav Gud far vi uppdrag att fullfolja och att fa uppdrag ar en mycket fin sak. Det betyder att Gud litar pa att han valt den person som skall gora hans vilja. Vill DU gora hans vilja?  Herren sager: “Jag vet vilkaa planer jag har for er. Det ar goda planer och inte onda, for jag vill ge er en framtid och ett hopp.” /Jer 29:11   ….Att vara i Guds ledning och i hans vilja betyder inte att vi ar befriade fran oro, eller lidande. Nej.  Men det betyder att vi ar beskyddade, alskade, och att Gud kommer att fora oss fram till en fullstandig seger!!

Jag kommer fortfarande att skriva har, fast jag inte ar hemma, men ar snart pa vag till Massachusetts. Datoranvandandet kan bli mindre, men jag hoppas du blir kvar och laser de ord jag vill framfora. Kram f Maria

4 thoughts on “Gud har en plan/ I hans vilja

  1. Hej Kyllikki Eftersom Gud har denna plan och vi långsamt eller fort kommer in i den (beroende på vårt överlåtna jag till Jesus) så är det bara att Tacka Herren för den NÅD han har med oss. Kram f Maria

  2. Hej Sanna jag ar sa glaaad for dina ord. att fa skriva om Gud ar sa underbart, glaad att du aterkommer hit, skall skriva mer da jag kommer till Maine. Keep in touch. Tack och God Bless U! Kram f Maria

  3. Maria! Tack för att du delar med dig av dina tankar (trots att du nu har begränsad möjlighet). Du ska veta att din blogg och vishet har betytt mycket, jag har lärt mig och växt mycket genom att ta del av dina texter. Läser din blogg varje dag! Massa kärlek och Gud välsigne dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.