Det finns bara en Gud. ..ockulta ting

image3c.gif

Hej och valkommen. Hoppas ni har en fin dag. Vi var i finska kyrkan i Lake Worth i gar, sondag. Vi horde en brinnande predikan, och vi var so glada att lyssna till dessa ord om vackelse, som de flesta vill ha. Sannerligen, manniskor behover vakna, och inse Guds storhet. Vet du, jag till och med sjong pa finska, det var jobbigt men underbart. I dessa tider som ar forvillas manniskor av manga ockulta ting, och likadant var det pa Paulus tid.

Paulus varnar efesierna, for de hade mycket ockult verksamhet, och det finns idag med.  Efesos ansags  som ett centrum for svart magi, och detta finns det mycket av i Sverige och andra lander.  Genom magi forsoker man hitta lycka i livet.  Gud ar mycket tydlig nar det galler detta. Se 5 Mos 18:9-13 . Man kan inte vara troende och syssla med sadana ting.   Satan har stor makt pa detta omrade, men Gud ar storre, och har storre kraft, se 1 Joh 4:4, Upp 20:10. Om nogon ar inblandad i ockultism eller spadomar: ge upp det och ga till Gud, som loser dig. Detta var nagra ord fran mig i dag, och jag hoppas du laser dem, fast det saknas bokstaver i texten, jag ar ju inte hemma, men forsoker skriva ett inlagg ibland. Jag har det bra i Lake Worth,. Blessings to you. …Maria

2011: Väckelse för mig idag är: Vad betyder Guds ORD?, Vad vill Gud?   och mission . Väckelse: VAD är en församling? Guds församling? Det är ingen kyrka.   /2011

2 thoughts on “Det finns bara en Gud. ..ockulta ting

  1. Hej Mandy
    Jag tackar for din kommentar pa min sida Jesus lever. Kom tillbaka och las nar du vill, du ar sa valkommen. Jag ar i USA nu och kan inte vara vid datorn sa mycket…vi har varit i en forsamling i Maine…manga harliga manniskor. nej jag ar inte finsk men min man o hans syskon ar det. Jesus lever! varma helsn fran Maria Gud valsigne dig.

  2. Hej! Va roligt att hitta någon som skriver om Jesus! Läs gärna min blogg 🙂 läste även att du var i en finskförsamling.. Är du finsk??

    Massa välsignelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.