Den helige Ande …Att vara med Gud

 

Den helige Ande vill hjalpa dig i vardagen, ja i varje stund av dagen vill han vara med dig. Om vi vill vara ledda av den helige Ande, kan vi vara sakra pa att vi kan fa gora underbara saker for Gud. Att vara Guds medarbetare ar stort.  Gud har gjort allt tillgangligt for oss genom Jesu korsdod. Jag ar innerligt tacksam att jag ar fralst. Det ar verkligen brottom att tala om Guds rike, och vad som skall komma i en nara framtid. Det ar inte tomt prat utan en verklighet, och den ber oss Gud att tala om, beratta om for alla.

Det ar synnerligen underbart att fa vara med Gud varje dag, och varje dag kan under ske. Han har lovat att gora livet bra for oss, och det faller da ocksa pa oss att verkligen lyda honom. Detta var lite tankar i natten som jag fick… Gud valsigne dig. Var nara honom, ditt liv beror pa det.

2 thoughts on “Den helige Ande …Att vara med Gud

  1. Hej. Vad roligt att du hittade tillbaka hit. Jag ar i USA nu men forsoker uppdatera sa ofta jag kan. Det viktigaste man kan gora det ar att ha en relation med Gud. Valkommen tillbaka. ..Maria

  2. Hejsan! Hittade Er i min favoriter så det var längesedan jag var här och kollade. Nu kollar jag lite runt! Massor nytt här, ska bli spännande att läsa :o). Ha en skön söndag och GVD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.