Jesaja bok i Bibeln / Gud har skapat..

3583f32a.jpg

Hejsan. Det finns en himmel och en jord som Gud har skapat. Alla tror ju inte pa det, men jag anser att det ar ett faktum. Jesaja skriver i sin bok: *Himlen ar min tron och mitt fotstod. Hur skulle du kunna bygga ett tempel at mig, som gar upp emot detta? Min hand har gjort bade himmel och jord, och de tillhor mig. Men ando(but still) ar jag glad och tacksam for varje manniska som med odmjukhet lyder mitt ord.* /Jesaja 66:1-2 /  Det underbara templet i Jerusalem ar totalt otillrackligt for att kunna rymma den Gud som ar narvarande overallt.

Vi kan inte se hur stor Gud ar, bara fornimma hans storhet. Vi ar begransade till manniskors mojligheter, (se 2 Kron (Chronicles) 6:18, Apg 7:49-50.) Detta kapitel i Jesaja ar en passande avslutning pa hans bok.

Gud kommer att upphoja de odmjuka, doma alla manniskor, utplana de ogudaktiga, forena alla troende och skapa nya himlar och en ny jord. Lev i detta hopp varje dag!

*Jag kan komma till dig, Gud, och fa av din karlek, varje dag tar du emot mig, Du vet vad jag behover, och du lamnar mig aldrig. Bara Du ar Herre, och Du vet att jag alskar dig. Dra alla manniskor till dig, och visa dem din storhet och Din godhet.*    Jag onskar dig allt gott, och jag onskar att du vill komma nara JESUS KRISTUS. Han vill visa dig vad livet ar.  Kram f Maria!  Se http://www.flammor.com/ Du kan lasa om vilka tider vi lever i nu och att Jesus kommer tillbaka, du kan lasa om den NYA varldsordningen och vad som vantar oss alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.