LIVET, ja… /ÄTA INSEKTER? No no (video)/ursäkta språket här…


LIVET PÅGÅR NU

År, dagar, veckor, månader, timmar, minuter och sekunder
Jag behöver Gud/ Alltid
Alltid vill jag ha kontakt med Gud
Vi har kontakt men inte kontrakt.
Allt är av kärlek.
Jag får vila i hans famn,
Det är ju min trygga hamn.
Jag får vara trygg, medan världen brinner
Jag får göra allt han vill, allt jag bara orkar och hinner.
Alltid vill jag älska honom, Hans kärlek är enorm och
sann.
Tänk att jag får älska honom! Ja HAN mitt sanna hjärta vann.
Alltid stavas ju ALLTID och det finns ingen klocka som tickar
för fort.
Alltid är alltid och HAN vet allt som hänt i mitt liv och fel och
rätt jag gjort.
Alltid är för alltid, för kärleken tar ALDRIG SLUT.
Han är evig och han har EVIGT LIV att GE.

Dikt och bild ©Maria

NO WAY! Slutdiskuterat, eller hur?

12 thoughts on “LIVET, ja… /ÄTA INSEKTER? No no (video)/ursäkta språket här…

 1. Tekniken är väldigt mycket framåt och direkt farlig på många vis, jag gillar det inte alls. Det g¨r för fort och används inte på rätt sätt- det j´hotar människor i stället för att hjälpa så stjälper man. OTÄCKT. Jag sökte på en vara på datorn i en affär och genast kom det sedan varje dag likadan vara i olika utföranden. Sjukt. Märkligt med ditt facebook-konto, det är inte ok, o FB ÄR inte ok, det är en spionstation! Men jag är där o lägger ut info….Alla dess könsbyten är helt crazy! De barn som luras in i detta- katastrof!!
  Ja det går alltid hem med saker som är åt fel håll. VÄRLDEN och TIDEN är ur led, sannerligen. G v d /Maria

 2. Ja Tommy, det vore väl bra om man kunde få ersättning för alla möda o värk man gått igenom, alla lögner som spottat en i ansiktet de senaste åren!! Men Tommy! 🙂 det finns INGEN RÄTTVISA, bara krav och tvång framöver, Därför är vi med JESUS trygga, bara med honom, till slutet. G v d. /Maria

 3. Oj! Maria. Det ser ut som en Roman Bok, av mig. förlåt mig, men deras tjocka, bunt som Fredrik skriver, vad Vaccinet kostar per invånare, kan inte vi få denna bunt pengar i handen som icke vaccinerats. en viss rättvisa från F%sike-moll till litet G-dur.

 4. Ja, Helikopter rånet, är nog välkänt. Det är nog som den teknik Fredrik talar om Maria, total övervakning redan nu. Ja tror, det är personer, som de gör experiment på, som de test kör till max, för att testa övervaknings systemet. Det är precis som Fredrik säger, med teknik, den kan känna känslo lägen, och de gör de väl nu. via Tekniken. jag hade en bekant, han sa alltid, när han hade pratat om någonting i rummet, alltså inte i mobi av samtal. Så brukade de alltid komma reklam upp, precis som de talade om och diskutera något ämne i rummet i mobilens fönster efteråt, så jag tänkte för mig själv, vad samlar de då inte upp, av denna Teknik Politiska samtal och livskådning, bara av att äga en mobiltelefon, som ligger i rummet. Angående FACEBOOK, så blev jag alltså, portat, där de sa att jag var i Facebook för ofta?, alltså ingen anledning alls, jag provade idag, att öppna då nytt Konto, med nytt telefon nummer. Det gick bra, så tänkte jag, när jag var inne på Facebook, att jag skulle leta efter mitt gamla Konto av Facebook, men det gick inte ens få tag på, så satte jag en bild på mig själv profil bild loggade ut, tänkte varför det inte alls fanns kvar något, jag hade mest skrivit om tron och livet, och orättvisor, och några skämt tekningar som var harmlösa. efter en timme skulle jag logga in på mitt nya Facebook konto, då nekade de mig åter?. så började jag fundera varför portar de mig?, jag ser ju de mest vidriga annonserna, med Perversa reklam saker de slänger framför ansiktet på Facebook sidor, ja t.om, sådant som snoppar får synas helt fritt i annonser? eller halv nakna inlägg, de har säkert mycket hemska saker, som de inte portar på Facebook sidor. Däremot jag blir alltså portat. Jag börjar fundera, varför jag blivit portad, kanske har det därför jag lyfte upp, en liten tanke till dem som bytt kön, och ångrat sig, och skrev att barn måste få leta sin egen identitet, där jag skrev att föräldrar får känna skuld och allt, när de trott på psykolog och allt, och velat allt sitt barns bästa, där en expert psykolog, kommit in i bilden, och allt blev dubbel sorg, och föräldrarna känner stor skuld också, när de ser sitt eget barn inte mår bättre trots könsbyte och ångrar sig, och föräldrarna har velat allt väl. Skuldkänslor i hela familjen, och anlitats av expert Psykolog. Kanske är det därför som jag blev portad?, eller så Kristna tankar om Jesus tillbakakomst. Men däremot, går det helbra och visa rena Porrbilder, med erektions snoppar i reklam fönstret, man behöver inte ens söka dem utan de kommer som Reklam på sidan, eller så tillhörde det att trakassera en med sådan reklam. Nu vart det långrandigt. men man undrar vad är det för folk som sitter på makt stolar ibland, och nu kanske jag inte undrar så mycket, utan erfar dessa som sitter på många gånger på Makt Positioner. Ja, Helikopter rånarna kanske, de kommer säkert med huva och för bort en snart.

 5. Hej Tommy! ja detta med de röda lamporna som lyser åt ett visst håll/mål, har jag själv sett, jadå, det är mycket otäckt att bli spionerad på, eller att man spejar in i folks lägenheter, från viss höjd.
  De som är oliktänkande får akta sig, ja, det kan bli väldigt hårt framöver, det är ngt jag tänkt mycket på oc vi som oliktänkande o kristna står ju inte högt i kurs men i hög kurs för att förinta på ngt vis, vilket det nu blir, är människan nu också obesprutad så kan man ju tänka sig att det bli ruskigt jobbigt, eller en befrielse…Avlyssning är nog konstant eftersom tekniken är otroligt utvecklad, ja mer än vi kan ana. Vi är sm apor i bur. Angående Tenniskändisen så vågade man inte öppna munnen för sanningen, då blir man av med jobbet. Men man vill inte gå på de stora och journalister har munkavle. Denna världen är en förljugen plats och det bor många i palats i sina fina områden, och kungar och prinsar finns, och de små människorna som slavar för dem.
  TRO PÅ JESUS OCH ALLT SKALL GÅ VÄL, så säger bibeln, och dö för sanningen är väl en bra död.
  Hälsn Maria G v d Tommy med hjälp från Herren

 6. TACK för denna kunskapsstund där man begriper exakt vad som kom nu med vaccet och vad som göms bakom ridån, men vi har tittat in på sanningen och är förfärligt trötta på denna katt-o-råtta-lek som är mordisk, d v s tekniken dödar.!! Tack Fredrik.

  ETT RUTTET GENOMFALSKT MORDISKT OTÄCKT SYSTEM

  /Maria

 7. Helikoptrarna är knutet till en teknik som kallas NRM.Neural Remote Monitoring, de har teknik att läsa tankar och känslor via automatiskt avlyssning via WIFI/5G.
  Det är DÄRFÖR vi ser tekniken och masterna placerade överallt.
  Tekniken är en så kallad Blåtandsteknik och har katastrofala följder för den som har vaccinerat sig. Tekniken är “icke invasiv” men fruktansvärt pervers och kränkande!!!!
  En totalt övervakning av människor som individer.
  Enligt IOT (Internet Of Things) får vacccinerade en unik digital 666-siffrig Mac-Kod och granskar man den koden som vaccinerade får så står det bara
  alldaglig typ vanlig, inte en tv inte en mus inte en dator, en okänd vanlig typ.
  -? (666) oavsett märke på vaccinen. (Se Grafene Self Assembling Technology)
  -Ja absolut det är teknisk process som jag beskriver.
  Helikoptrarna kommer från dessa instanser som SÄPO,NOA,MSB,Socialstyrelsen och Karolinska Institutet, dessa utgör
  Riksbankens stomme för en implementering av Vildjurets Rike i Sverige.
  Där Riksbanken pyntar ut (För att vara fyndig) helikopter-pengar, vilket symboliserar summan 666 väldigt bra (men på ett humoristiskt sätt) eftersom det är det som är poängen med Vildjurets Rike.
  Helikopter pengar är bra ordval eftersom tekniken är svindyr och bara kommer att hålla i 3,5 år, det är svindyrt att hålla helikoptrar i luften!
  Ett totalitärt ekonomiskt havererat system som bara gynnar de väldigt rika som kan stå utanför systemet i sig.
  Alla andra blir tvungna att hylla Bilden och bära Märket och dess Namn på ett moderiktigt sätt, men också att ta emot Talet och Numrets (666) värde i reda pengar (som i många och mycket kommer till slut att bli värdelöst)
  även om det intialt kommer att verka jättehäfigt att få betalt och kunna betala allt via en QR_kod och internationell App, med samma app.
  All information (666) på samma ställe på ett ungefär.
  Tekniken som Säpo och Polisen har misstänker jag (privat) att det är knutet till
  denna (666) teknik, det går alltså inte att springa ifrån teknologin utan bara Jesus Blod och Guds Vittnesbörd kan gör att man klarar sig ifrån denna teknologi som Djupa Staten (Riksbanken) testar och provkör på sin befolkning.
  Förutom NRM (som är svindyrt ca 1-2 miljoner per person) så är det kamerbevakning, IR-bevakning (infraröd) radio och sms-avlyssning och framför allt Satans triumf-kort Vildjuret, dvs AI intelligen Autos=Vildjuret ett system.

  Mvh Riksbanken…förlåt Fredrik..=)

 8. Ja. tror jag det är som du säger förföljda oliktänkare, ja, det där är nog värre än Stacy och allt man kan komma på. Men tänk att man använder stora delar av Skattepengar, och T.om använda helikopter, själv gjorde jag militärtjänst på Helikopter divisionen. men precis som du säger. Jag har själv tagit en Nattpromenad, och skulle gå ute, bland våra bostads hus, då kom en helikopter, och flög lågt, över mig vid bostads husen, så det mullrade i hela kvarteret, den åkte så lågt. Men det var för att trakassera, jag tänkte när de åkte så nära mitt huvud över mig. Om de hade vett, att de faktiskt väcker hela hus området. Sedan en till sak från långt håll, ser Helikoptern vad en människa pysslar med, långt uppe i luften. En annan natt var jag och lunkade, brukar ha tankarna på Gud, men har alltid Hörsel kåpor på mig, så tittade jag upp, och såg en röd lampa i luften, det var mörkt, men sedan då såg jag faktiskt att det var en drönare, som iaktta mig, på nära håll, ovanför mig, sedan flög den iväg. När jag tänker på helikopter så tycker jag de bara slösar skattemedel, att trakassera folk, för att hålla en helikopter i luften är ju, inte direkt billigt, med allt runt omkring, men jag tror dom där manövrarna, är mest för att trakassera, men tydligen leker de med skattepengar, och på ett sätt, tycker man ju, de borde sätta dit riktiga banditer istället, och ägna resurser med pengar dit, men de är väl Oliktänkande människor, som största hotet, och lyfter de fram Bibel ord många av de obekväma frågorna, som inte direkt kliar i öronen, utan är som en klingande arg profet, så blir de automatiskt olik tänkare, de behöver inte ens vara arga Kristna, utan pekar på, Sodomi och sådant, så räcker det att få sparken från tjänster, för att citerat ur Bibeln, från stora eller små företag, precis som dem som de vill tvinga ta vaccinet, annars får de inte vara kvar som Sjuksyster eller annat, ja än värre. men tänk innan den Digitala Tekniken, när vi hade sladd Telefon, även om man inte håller med Alla folk, så vart de här avlyssnade efter Olof Palme Mordet. Stanley Sjöberg Pastorn, Kjell Sjöberg Pastor, T.om. med förhörda om Mordet?. Man avlyssnade Ulf Ekman telefon Livets Ord. Ja säger inte att man behöver hålla med dom, men vi ser hur man avlyssnade på, den gamla sladd telefonens tid. Nu är det ju 1000 gånger värre, där man samlar in oliktänkare i olika baser förstås men det säger man inte, och deras pinocchio näsor växer hur långt som helst, själv gick , har de gått ut med att medborgares uppgifter av samlad data, raderas efter tre månader?. Och det svalde förstås Svenskarna. FRA samlar in all data, om medborgare, folk Demonstrerade mot mot detta, och ville inte ha det som Snowden varnade för att USA hade avlyssning av sina medborgare. Men där har det säkert ett arkiv, där folk åker in i olika fack, som man behåller livet ut, inte tre månader, som de säger, och sedan raderas. Så de har väl någon lista på olika Kristna, som inte följer, traditions Kristendom. FACEBOOK Förbjuder mig ännu, alltså Portad ?. Tänk att det gått så långt, att Post Nord kan öppna brev, man undrar, om det är någon som slåss, för integritet längre. Det är värre än någonsin. Det låter som ett skämt, men snart har de väl rätt, att göra Razzia, i vilkens hem som helst, inga bevis behövs, bara man tänkt lite annorlunda, och bryter vardags normer, för att hämta pärmar och material eller hård diskar, eller varför inte bara trakassera på ett sätt i framtiden, vissa har väl fått påhälsningar, oftast de som gjort brott, men det förvånar mig inte om de, skulle göra det på olik tänkare. Nu vart det en lång avskrivning, Maria, men varför uppmuntrar de inte vissa saker. tex. Tennis Spelaren Djokovic, Förre värds ettan i Tennis var och blev som en stor bov, och fick inte spela Australiska mästerskapen, för han inte har tagit Covid Vaccin, nu i år lättade de på Restriktionerna, och han vann Australiska mästerskapen, ingen av stora Medierna, kunde lyfta ett finger, och säga, han är fullt frisk och spelat Topp Tennis, i yttersta Världsklass, utan Covid vaccin. Man vill inte ha sådan Reklam mot Covid Vaccin industrin, fast det inte är Reklam utan bara sunt härligt förnuft, Tennis stjärnan, är inte mot folk som vaccinerar sig, men valfriheten, att göra det eller inte, står han ju faktiskt bakom som fin Sportsman.
  Tack för berättelsen om helikoptern Maria, ja där ser man, inte klokt så dom håller på.

 9. Hej Tommy! Ja detta som skett dig i så många olika delar är ju inte klokt, ! naturligtvis är det helt galet. MEN jag tror på att det skett för det finns fler sådana berättelser jag hört, men det tycks vara svårt att få det anmält eller bli betrodd, ja.Det finns ju mycket av s k hemliga vapen och EN OERHÖRD KONTROLL, har alltid funnits och kommer att finnas. Verkar som om vissa medborgare blir extra utsatta. Jag vet om koll på personer som är helt laglydiga men förföljda dag o natt av helikoptrar m m. Så att man verkligen ska förstå att man är under uppsikt. Det kommer nog att bli värre sedan. Detta är nog bara början av det som skall ske,och/men jag beklagar verkligen att du blivit så utsatt och rädd och arg!! Gud välsigne dig. Världen är galen, javisst! -kanske fler kommer att berätta här. /Maria

 10. Hej! Igen Maria. Jo, långrandig. det där med Kontroll, som övervakning system, har nog Myndigheter hållit på med. Låt mig berätta ett ganska kuslig sak, som hände. Jag var på Apoteket, och skulle hämta, min smärtstillande medicin, och salva på Söder Sjukhuset, jag tog fram min legitimation till den kvinnliga Apotekaren, och hon Scanna in kort av legitimation och tittade på Dator skärmen och sa, “Nej du har ingen medicin alls på listan” Jag skakade på huvudet, och tänkte, det här är ju ett skämt, och sa till henne, kan jag själv få se skärmen, och se. “Javisst sa hon” och vred skärmen till mig så jag kunde se. Ja, det fanns ingen medicin, jag tog kortet och vände mig om för att gå, och skrattade för mig själv. är dom inte kloka, så innan jag stack tillbaka Leget i plånboken, så vände jag, mig åter till Apotekaren, kan du inte scanna mitt kort igen, och den Kvinnliga Apotekaren sa, “Javisst” Så scanna hon in kortet, och sa, “Men kära någon, det här har jag aldrig varit med om,” Då var min Medicin och salvor i Datorn av lista. så jag fick min medicin. Bara tre veckor senare händer exakt samma sak, fast nu i Nacka Forum. Exakt samma sak sa den Apotekaren också där, efter jag Scannat först mitt kort, då ingen medicin fanns, till att göra samma sak vända mig om och scanna kortet åter, Ja det låter helt otroligt, men sant de tog bort mina mediciner och salvor från listan, och blev helt tomt. Apotekaren sa där exakt samma sak, jag har aldrig vart med om något liknande, så länge jag jobbat, och det efter att scanna kortet en gång till. Det här är bara ett led i leden de gjort mot mig. All data har nästan varit Hackade, tre Datorer, tre mobiler. Jag har t.ex. Lånat datorer från Nackas tre Bibliotek, och skulle dra kopior, jag visste hur man drog Kopior, Kopiatorn slutade inte spotta ut kopior, förrän Bibliotek personal, drog ut kontakten till kopiatorn, och sa samma sak, det här har aldrig hänt förut, och det sa de i tre Bibliotek, det hade aldrig hänt så förut. Ja. la ut en bild, på min Facebook sida, ett foto som jag knäppte och fota min egen mobil, där började det rulla Asiatiska tecken, på Displayen och sedan vreds volymen i högsta volym, av skrikande tjut, jag Polisanmälde detta, där jag sa att det är en Nyköpt Telefon, Motorola, och inte ens hunnit Surfa ens med den, mer än youtube, Polismannen sa då, att jag skulle gå till en Dator expert, jag vandrade till Söder i Sthlm, till en Dator och mobil reparatör, jag tänkte hur skall jag någonsin, övertyga, han vad som händer min telefon, men jag behövde inte, ens övertyga honom, för händelsen inträffade i Dator repaparatörens verkstad, och butik, De Asiatiska tecken började rulla på mobil displayen medan han höll den i hand, sedan kom tjutet av högsta volym, på Mobilen. Dator reparatören, vart Chockad, han hade aldrig upplevt något sådant under alla sina år, han handskas och jobbad med datorer och mobiler, ja, han var chockad. Och detta var ju en bit av min vardag, så såg den ju, ut, med alla Dator intrång. Men jag tror, det ligger större aktörer bakom, sådana saker, att gå in i en ny mobil, gå in i Apotekets datorer. Det kan vara från Sverige, det kan vara, att man använt survrar utifrån, som giver Asiatiska tecken, för att förvilla också. Då börjar man tänka tanken på något man kanske gör mot vissa av sina medborgare. Historien är sann, det har pågått tre decennier, och det inkluderar min förra teve, där de stängde av TV, och vred upp volym till max, och låste så man inte kunde byta kanal. Ja, hela Historien är sann, så sann att mina forna vänner inte ens kunde fatta och förstå detta, jag sa, det är nog för mina Kristna intressen. Ja, nu vart det lång Historia, men det kanske kan vara fler som råkat ut för samma saker, fast de tiger om det, för de tänker ingen kommer ens tro det, och Polis anmäler man, så händer ingenting alls, mer än att det kanske bara noteras, om ens det.

 11. Hej Tommy, ja det var Johannes d. jadå. Gräshoppor var nog kanske av annan art då än nu, för nu klassas det som gift, vad jag vet,sett. Man kan inte nekas loggas in på sin sida o vara inne för mycket, det är ju helt fel, MEN de kontrollerar allt, det är sant. Otäckt. Ja de gör som de vill och det gäller HELA samhället och VÄRLDEN sedan, snart kommande. De kommer säkerligen stänga internet helt, och vad gör en datanörd då? Och alla betalningar m m. Därför kommer det väl denna s k medborgarlön till vaxxade o ngt annat till andra. KAOS… JA VÄRLDEN är KUSLIG och GUD ÄR GOD. Vi kommer att prövas hårt innan slutet MEN den SOM HÅLLER UT VINNER KRONAN!
  G v d /Maria

 12. Hej! Maria. Nej! det var Johannes Döpare som åt Gräshoppor och honung. Petrus fick väl en syn, tre gånger, om mat.´, han sa bort det först, men det var mat som visades. Det var ju, mat Gud godkände att äta. Idag i Kontrollsamhället, skulle jag in på min FACEBOOK sida, då hindrade FACEBOOK och skrev att jag missbrukat FACEBOOK???,och varit inne i FACEBOOK för ofta???. “Vilken motivering” De hade alltså inget att anklaga mig för, mer än att jag var inne FACEBOOK sidor, och skulle Portas ett tag från FACEBOOK. Snacka om KONTROLLSAMHÄLLE. Och inte har jag skrivit något olämpligt heller. “De bara släcker ned en när de vill, och ganska godtyckligt, jag är ju ingen terrorist, utan vanlig medborgare, som skriver vad man kan känna som människa, och ganska harmlöst. Jag fotografera deras motivation till avstängning Kusligt Maria, hur de bara stänger ned en. “Redan Kontrollsamhälle över öronen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.