Jordskalv i Turkiet/ Bibelns profetior/HAR det verkligen hänt??

https://nyadagbladet.se/utrikes/tusentals-doda-efter-jordskalv-i-turkiet-och-syrien/

UTRIKES

Tusentals döda efter jordskalv i Turkiet och Syrien / Det finns teknik att få HUS att RASA, rakt ner i marken. GUD eller teknik eller..

BIBELN! Ja tänk! Bibeln berättar OM: JORDENS HÄNDELSER, MÄNNISKORS KAMP; ONDSKANS MAKTER, GUDS ORD FÖR FRÄLSNING; GUDS ORD OM RÄDDNING. ALLT SOM STÅR DÄR ÄR EN MANUAL, För räddning, Frälsning och mycket mer! Vad ni än gör så håll er till JESUS! BLI FRÄLST OCH RÄDDAD. VÄRLDEN ÄR INGET ATT HA! DET KOMMER MER, FLER och VÄRRE olyckor, farsoter, galenskaper! Detta är bara en MILD BÖRJAN!!

TRO på Guds ord som renar och hjälper och välsignar!

PUBLICERAD IDAG 12:39

 – AV REDAKTIONEN SE BILDER I LÄNK OVAN

Över 2 300 personer har hittills bekräftats döda i Turkiet och Syrien efter kraftiga jordskalv under natten och förmiddagen.

Det första skalvet inträffade vid fyratiden på natten till måndagen, följt av ett nytt skalv på förmiddagen. Skalven har uppmätts till 7,8 respektive 6,7 på Richterskalan och uppges ha skett på 17,9 respektive 9,9 kilometers djup.

Enligt Turkiets president Erdogan har över tusen personer bekräftats döda och över 5 000 skadade i landet, skriver Reuters. Han uppger vidare att det inte går att säga var dödstalen kan landa. Man räknar till att nästan 3 000 byggnader förstörts i landet.

– Det här är den största katastrofen sedan 1939, säger Erdogan, med åsyftan på en jordbävning som tog över 30 000 liv vid tillfället.

Statliga syriska medier ska enligt AFP samtidigt ha rapporterat om nära 800 döda i Syrien och över tusen skadade.

Redaktionen
redaktionen@nyadagbladet.se

LIKNANDE ARTIKLAR:

Världen och dess skeenden. Det kommer mer utav de plågor Gud sagt oss. DEN som INTE SER det som SKER NU och FRAMÖVER måste få någon som berättar för sig. HÄR finns allt du behöver veta, på denna sidan finns sanningarna från Bibeln. Men man vill inte veta ???

Exempel: De sex första sigillen bryts Joh Upp Kap 6

1 Och jag såg när Lammet bröt ett av de sju sigillen. Då hörde jag en av de fyra varelserna säga med en röst som åskan: “Kom!” 2 Jag såg, och se: en vit häst, och han som satt på den hade en båge. Han fick en segerkrans, och han drog ut som segerherre för att segra.

3 Och när Lammet bröt det andra sigillet, hörde jag den andra varelsen säga: “Kom!” 4 En annan häst kom ut, en eldröd, och han som satt på den fick makt att ta bort freden från jorden så att människor skulle slakta varandra. Och han fick ett stort svärd.

5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag den tredje varelsen säga: “Kom!” Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i sin hand. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt bland de fyra varelserna: “Ett mått vete för en denar och tre mått korn för en denar, men oljan och vinet får du inte skada.”

7 När Lammet bröt det fjärde sigillet, hörde jag den fjärde varelsens röst säga: “Kom!” 8 Och jag såg, och se: en gulblek häst, och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde honom. De fick makt över en fjärdedel av jorden, att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur.

9 När Lammet bröt det femte sigillet, såg jag under altaret själarna av dem som hade blivit slaktade för Guds ord och för vittnesbördet som de hade. 10 De ropade med stark röst: “Herre, du som är helig och sann! Hur länge ska det dröja innan du dömer jordens invånare och straffar dem för vårt blod?” 11 Och var och en av dem fick en vit dräkt, och de blev tillsagda att vila ännu en liten tid, tills deras medtjänare och bröder, som skulle dödas liksom de, hade blivit fulltaliga.

12 Och jag såg när Lammet bröt det sjätte sigillet. Då blev det en stor jordbävning. Solen blev svart som en sorgdräkt, och hela månen blev som blod. 13 Himlens stjärnor föll ner på jorden, som när fikonträdet fäller sina omogna frukter när det skakas av en kraftig vind. 14 Och himlen försvann som när en bokrulle rullas ihop, och alla berg och öar flyttades från sina platser. 15 Och jordens kungar, stormännen och befälhavarna, de rika och mäktiga och alla slavar och fria gömde sig i hålor och bland bergens klippor, 16 och de sade till bergen och klipporna: “Fall över oss och göm oss för honom som sitter på tronen och för Lammets vrede! 17 Deras vredes stora dag har kommit, och vem kan då bestå?”

*Ännu inte slutet*..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.