Livet i Kristus/ Vi kan berätta….

Vi kan berätta att det är en sådan glädje att gå med Gud, men människor tvekar på våra ord. Vi kan berätta att glädjen i Gud är större än den som världen så hett strävar efter att ge oss. Vi kan också berätta att Gud vill ge oss alla möjligheter till ett övernaturligt liv och till ett EVIGT liv, men människor vill inte tro det.

Vi kan berätta att vi litar på Jesus i allt, men blir inte alltid trodda. Att acceptera Jesus som  HERRE betyder att överlämna KONTROLLEN till honom. Du ser väl inte en blind köra bil i 190 km? Att överlämna kontrollen till Jesus är att göra hans VILJA.

Vi kan berätta att den helige Andes kraftkälla finns i den troende, men människor vet inte vem den helige Ande är. Vi kan räkna upp så många resultat  och bevis på att Jesus lever och att han befriar människan från allehanda svårigheter, men många människor tycks inte vilja ta emot friden som han vill ge.

Vi kan berätta om vår TACKSAMHET till Guds ingripande i våra liv-   jag hoppas att just DU vill vända dig till Jesus-  Han som är LIVET.

…som en ny skapelse  är det dags att  kasta bort  vredens, hatets, förbannelsens och det smutsiga språkets orena kläder.  / Kol 3:8  /Maria

2 thoughts on “Livet i Kristus/ Vi kan berätta….

  1. Hej Ann-Kristin, tack för din kommentar och att du läser här. Jag skickade mail till dig men det fungerar ej.Jag är också en pånyttfödd kristen sedan 1989 och jag lever för Jesus och vill göra Guds vilja och jag har fått uppleva många underbara saker som Gud gjort genom den helige Ande. Jag kan inte förstå att du inte mött fler personer som är ledda av Anden sedan 80-tal.Jag lever inte ett liv som går på räls eller räkmacka utan har utstått mycket smärta m m på min väg med Gud. Någon bok har jag inte att rekommendera eftersom det mesta är religiöst idag/ekumeniskt, vilket jag tycker är mycket sorgligt.Vi är i det stora avfall som Jesus säger skulle komma.Det stora avfallet från tron och man tillber andra gudar idag, t ex mamon ( ja det stavas så), därför så kommer vi inte heller att få en världsvid väckelse som många vill påskina, det är fel, det är ju faktiskt tvärtom. Det finns många karismatiska predikanter som inte vet vad de talar om, jag har mött några stycken.Att vara ledd av Guds Ande är ju det underbara med det troende-liv som man önskar alla att få, därför finns denna sidan för att berätta om tro. Du är välkommen att läsa mer här så förstår du vad jag menar.Läs gärna http://www.bibelfokus.se så ser du också där vad som menas med det som sker idag. Välkommen att skriva mer här. Fridshälsn Maria

  2. Hej! Jag är en troende pånyttfödd kristen. Jag växte upp i ett troende hem. Min egen far var predikant, farfar och gamelfarfar, så det ligger i generna. Personligen känner jag inte någon pånyttfödda kristen som lever i det övernaturliga livet med min HERRE JESUS KRISTUS, leds av den helige Ande (jag fick träffa en kvinna en gång men det var på 80- talet). Om ni har en bok som beskriver detta liv, vill jag ta del av den. Tack på förhand. Ann-Kristin Lindkvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.