Bibelord/ Kol 3:2-3 /Ändra riktning, lev med Jesus

Att leva ett kristet liv, är ingenting som är lätt. Och att börja leva som kristen i våra dagar är inte lätt. MEN, vi har den helige Ande som visar oss vägen. Därför tar jag upp några bibelord om just detta. Låt det bli bibelorden för denna dagen och för framtiden:

*Den kristnes verkliga hem är där Jesus bor.* /Kolosserbrevet 3:2-3  säger: “Ha himlen i era tankar och använd inte er tid till att oroa er över saker och ting som hör jorden till, utan tänk på vad som skall komma. Ni borde ha lika lite begär efter detta jordiska liv som en död människa har. Ert verkliga liv finns i himlen med Kristus och Gud. Och när Kristus, som är vårt verkliga liv, kommer tillbaka ska ni dela den härlighet som omger honom.”

Jag vill se på Jesus, jag vill vara med Jesus, redan här. Jag vill läsa bibeln, och gör det, jag vill följa Guds lag. Jag vill alltid vara ledd av den helige Ande. Jag vill att Jesus skall äras i allt. Jesus är min starkhet, min klippa i en orolig värld…men jag tillhör ju inte den…nej, just det, jag tillhör Jesus.

Kanske detta var en hjälp för dig som fortfarande har en fot eller två i världen.  Nyhetsflödet har varit stort här på sidan, men det trappas ner ordentligt nu, och mer av Jesus kommer istället.. jag säger ju det- det är inte lätt att alltid göra rätt…nästa inlägg om himmel och jord…

Kram f Maria

 

-Vid rodret-

Han står vid rodret, jag känner lugn.

Ute i mörker och kylande dimma, jag ser hans ljus.

Jag lutar mig emot den ende som styrka ger.

Han står vid rodret i varje minut av livets kamper.

Därför är jag trygg.

Prövningar får vi möta….

Han säger: Min nåd är dig nog.  /M

2 thoughts on “Bibelord/ Kol 3:2-3 /Ändra riktning, lev med Jesus

  1. Hej Janne Tack för dina ord. Jag/vi uppskattar så mycket att ha dig till vän, du är en medlem i familjen, hoppas vi alla kan ses snart igen.
    Jaa vi ser fram emot Herrens ankomst, med förväntan.
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.