Livet i Kristus /Sök Hans ansikte

jesus_talkingwithtwomen_comefollowme.jpg Bli en människofiskare för Guds skull.

Sök mitt ansikte. Så säger Jesus! 

Hej. Först vill jag säga: TACK till alla er som kommer in här på sidan, besöksantalet växer dag för dag. Det är sådan glädje för mig att så många läser om vad tro är och godtar mina försök att sprida evangelium, men tacksammast är nog Gud. Han väntar på DIG!

Här kommer texten som jag vill ge dig:

*Jag vill se på Dig, Jag vill se på Dig, så jag inte uppgives i min själ, Lyfta blicken mot dig Jesus, Och bli påmind om vem Du är. Och jag vill mätta mig av Din åsyn, Jag vill komma närmre Dig! Jag vill höra när Du talar, Du talar ord som är till mig.

Refr: Och du säger: Sök mitt ansikte! Sök mitt ansikte! Sätt Dig ner och ta tid med mig! Sök mitt ansikte!, ja sök, sök mitt ansikte,Sätt dig ner, ta tid med mig.

Du är glädjen, Du är segern, Du är styrkan i mitt liv, Du är allt jag nån´sin behöver, Det finns ingen som är Dig lik. Och jag vill mätta mig av Din åsyn, Jag vill komma närmre Dig, Jag vill höra när Du talar, Du talar ord som är till mig….Sök mitt ansikte….*Eleonora Lathi

Ja så säger Jesus: Sök mitt ansikte. Och han säger ju att vi bör ha en relation med honom, för att kunna söka hans ansikte, så vi ser honom klart. Detta är naturligtvis inte lätt, det sade jag inte, men jag säger vad JESUS säger: SÖK MIG! och man kommer till Sanningen.

http://www.youtube.com/watch?v=VyvBL655SSU&feature=related    I ditt ansiktes ljus

Jag visste själv inte förr hur man gjorde, och jag tyckte det var så mycket dumt prat, detta att komma till Jesus, Men vet du? jag fick ju lära om, från min själviskhet fick jag gå till Ödmjukhet, men jag visste ju inte ens hur ordet ömjukhet stavades… Men nu vet jag, och därför säger jag det till dig och därför finns denna sida.

Kram f Maria

4 thoughts on “Livet i Kristus /Sök Hans ansikte

 1. Hej Andreas, Han dog för oss. Detta vill den länken säga..att hur vi än är så vill han nå oss. Ansikte mot ansikte
  Ta steget!
  /Maria

 2. Ja, jag tittade inte förrän nu på länken, (vet att du brukar ha musik med). Lite trött på att allt ska vara på engelska nuförtiden dock. Jo den var väl som de brukar vara (på tal om låten).

 3. Hej Andreas det är olika hur många som kommer hit, det är också beroende på årstid. Men det är ca 120-150 per dag just nu
  Det är gott
  Nå vad säger du om länken jag gav i inlägget?
  /Maria

 4. Vadå, hur många besökare har du då per dag? (ingen om du inte räknar med dig själv väl he he).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.