Inställningar till problem /Advokat

 

 

Man kan fylla många sidor med tankar och om orättvisor och om elakheter

Jag vill inte göra det…

Jag vill ju tala om livet..men det är ju just det som är jobbigt i mångas liv, orättvisor, förtal, elakheter och maktmissbruk. Det är det sorts liv som många lever i ..bl a jag.

 

Men eftersom livet kan innebära så många hemskheter så är jag så tacksam att GUD företräder mig, som min Himmelske Advokat.

Och eftersom Satan är Åklagaren, så är jag ju glad att ha denne Himmelske Advokat, för han FÖRLORAR INTE några mål.

 

Denne Himmelske Advokaten har aldrig stängt, eller tar för mycket i arvode för att han hjälper människor. Denne advokat är mer än kunnig, han kan allt om lag och rätt, för han har själv skapat den lag som gäller för alla.

 

NEJ.

Denne Advokat tar sig an alla människor med problem. Så om du har det svårt så ska du veta att Gud är den advokat som du behöver mot satans all list och hemskheter.

Jesus lever, det kan du lita på, och han räddar dig. OCH med dessa ord vill jag också säga att Gud kan och vill ordna en advokat här på jorden för att hjälpa oss, alltså som företräder oss, och GUD har ALLTID sista ordet!

*O Jesus, Jesus, mitt hjärta intag, Och fräls mig så helt från mitt själviska jag, Att det bliver himmel på jorden för mig. Att dela båd´ glädje och smärta med dig!* Emil Gustafsson

2 thoughts on “Inställningar till problem /Advokat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.