Livet i Kristus /Predikn David W svenska..

 

http://www.tscpulpitseries.org/swedish.html

Är du intresserad av att läsa och förstå mer av David Wilkersons predikningar så tycker jag att du ska ta del av denna länk som jag har med här.

Davids predikningar och hans helhjärtade engangemang får vi ta del av här. Vi lever alla i en orolig värld och Bibeln varnar oss för att slumra till och börja sova.

Gud vill ha engagerade medarbetare och inte sådana som sover och inte vill veta av hans ord till oss. Gud önskar att vi alla reser oss och tar emot vad han vill ge oss av kunskap för att leva vidare i denna trasiga värld.

Framför allt vill Gud att vi lämnar vår a liv i JESU KRISTI händer och få vår frälsning. Jesus blod rann för oss alla, men bara ett fåtal har förstått innebörden av döden på korset vid Golgata, och många människor vet inte att de kan bli räddade.

Jesus talade ofta ofta i liknelser och i dessa predikningar av David W kan du få förstå innebörden av det Jesus säger.

Jag vet ju inte alls vad just DU behöver av kunskap men jag vill vara ledd av den helige Ande då jag skriver mina inlägg och jag hoppas DU ska vara nöjd med ditt besök här på sidan. Besöksantalet växer här och det gör mig så glad.

 I Galaterbrevet 3:1,4 kan vi läsa: *Vilka dårar ni är, ni galater! Vem är det som har förvillat er och förhäxat er så? Har jag inte tillräckligt levande berättat för er om hur Jeus Kristus dog på korset, att det är som om ni hade sett det med egna ögon. ..

* Häxeri och trolldom var vanligt på Paulus tid (Apg 8:9-11; 13:6-7) Kraft från Satan förvillar än idag, och därför är det lika viktigt idag att vi ser detta och tar lärdom av vad Gud säger, och reser oss upp och tar oss till vara för Guds ord. Lika visst som vi har blivit frälsta skall vi ta vara på vår frälsning och livet i Kristus och livet som bör levas med hjälp av den helige Ande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.