De sista tiderna / Sverige

 

 

http://www.bed.nu/nyhetsbrev.asp?id=13

Utan Beskydd? Dessa orden kan du läsa om i länken ovan, där Bed.nu har en sida om olika frågeställningar om vår välfärd och om profetior över Sverige. Jag har tidigare tagit med dessa frågeställningar om hur vi lever ett liv i sus och dus och hur regeringar är maktglana och inte förstår att stifta lagar så som Bibeln säger.
Gud ser inte med blida ögon på vad som händer över världen i dag. Hur kan vi möjligtvis tro att det bara kan ske terrorattacker och svält och annat värre elände i andra världsdelar och länder, MEN INTE i Sverige?

Hur aningslös kan man få bli? Det är väl inte alls konstigt om något fruktansvärt skulle hända i detta landet, eftersom människor förkastar Gud?

Vi får inte ha den formen av tillbedjan till Gud i detta landet,som vi borde, det har de styrande tagit bort, och kan vi då vänta oss att allt skall fungera så fantastiskt fint? Nej, det kommer svåra tider, och det säger jag inte för att jag läst massor av profetior av olika slag både ur bibeln och på andra ställen.

Nej, människan måste vakna till besinning och det gör man då man får en tro. Först då förstår man hur saker och ting hänger i hop och VAD GUD VILL med våra liv. Det är ju mycket märkligt hur man  totalt förkastar Guds ord i detta landet.Många Församlingar sover och många pastorer sover, de törs inte tala ut Guds ord. Det är enligt Gud meningen att man skall tala om JESU liv på jorden, hans död och uppståndelse och att vi alla kan få frälsning och evigt liv genom det som Jesus gick igenom.

 Men, det är väldigt få som verkligen ger sig i kast med uppgiften att predika rätt och ge människor kunskap. Tror vi verkligen att vi kan leva i ett land och helt förkasta den Gud som skapat oss alla? Människorna på NOAS tid ignorerade fullständigt Noas förutsägelser och tyckte att NOA var helt galen då han byggde en båt, den ark som Gud bett honom att bygga.

Den kristne försöker inte skrämma vettet ur den otroende, nej inte alls, vi vill bara förmedla en sanning som är det viktigaste av allt att få tag i.

Det står i Jeremia 5:3*Herre, du accepterar inget annat än sanningen. Du har straffat dem, men de vill inte ändra sig och bli ärliga! Du har slagit dem, men de vägrar vända om från sina synder. Med ansikten hårda som sten, står de fasta i sitt beslut att inte göra bättring.* Förklaring, Bibeln: Gud kan inte acceptera något annat än sanningen. När vi ber, sjunger, talar eller tjänar honom på annat sätt, finns det inget som mer effektivt stänger dörren till Gud än lögn, hyckleri och falskhet.

/ Vi lever i en värld där lögn, och hyckleri och falskhet är det som människor sätter högt….de vill heller inte veta eller höra vad Gud anser om deras liv… Jeremia var den profet som verkligen hade något att säga, det han sade kom från Gud, men människorna förkastade det! Så är det idag också. /Den som inte lyssnar till Guds budskap idag, drar olycka över sig. Var inte en sådan människa som bara hör det den vill höra.

*Som ett hett och torrt land får svalka av molnen, så ska du kyla ner de väldiga nationernas högmod.* /Jes 25:5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.