Livet i Kristus /Kom till ro

th_blessyou-1.jpg

Trygghet, ja det är många som längtar efter det. Därför kommer en text jag skrev för ett tag sedan:

*Som ett barn*

*…som ett barn.. Vara trygg i Faderns famn, där får jag vila ut. Jag får svepa trygghetens mantel omkring mig, och veta att Gud är nära. Som ett barn… Blicka in i en värld utav ljus. Trygghetens mantel är skön och varm Och jag vilar trygg i min Faders famn.*

Det är där vi ska vara: I Faderns famn, där inget kan skada oss, för Herren är ju med oss.

Det är där vi ska vara: I Faderns famn, Han visar oss vilka vi är i Honom, och vi kan vila ut från sår och smörja.

Kom och lär känna mig, säger han, han, som har all makt.

*Kristus är den synliga bilden av den osynliga Guden och han fanns till innan Gud hade skapt någonting. Kristus är i själva verket skaparen.*  

 /Ta till dig dessa ord, och jag hoppas du får en trängande längtan efter att få vara i Faderns famn och att han skall lägga ner en längtan i DIG som säger att Du vill följa Honom, resten utav Ditt liv./ Maria

2 thoughts on “Livet i Kristus /Kom till ro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.