666/Vad betyder detta..

O, det dyra Jesu blod. Jesus är Herre

Vilddjurets märke sägs vara 666. Många undrar över detta det vet jag. Men detta talet skall vara en människas tal och det står i Uppenbarelseboken 13:17-18 följande: *Märket var antingen vilddjurets namn, eller det tal som står istället för dess namn. Detta är en hemlighet, som kräver noggrann eftertanke för att avslöjas. De som har förstånd och insikt kan räkna ut vilddjurets tal: det är en människas tal, och talet är 666.*

Då kan man fråga sig följande: Den nuvarande påven har en titel: VICARIUS FILI DEI. Detta är latin och betyder: Guds vikarie, Guds Son, Och de latinska bokstäverna har ett talvärde. Då kan vi börja räkna följande:

När vi sätter/räknar samman dessa tal får vi: 666.5+1+100+1+5+1+50+1+1+500+1 = 666, Och det är talet för den människa som det står om i Uppenbarelseboken, så tolkar/förstår vi det. Detta är talet för påvens titel. Se för övrigt denna blogg om talet 666:

http://aletheia.se/2007/12/27/vicarius-filii-dei/

Man kan alltså undra och fundera här, och många har fått huvudbry, det förstår jag. Detta tror jag inte är en s k “konspiration” utan det är mycket allvarligt, både om detta om talet är osant eller sant.

Jag lämnar det vidare till dig och jag återkommer i frågan. När man sedan inför en lagstiftning om att söndagen skall vara helig, då börjar kanske det stora eländet.. Läs Uppenbarelseboken.

Att vägra acceptera viddjurets märke är detsamma som att överlåta sig helhjärtat åt Gud och föredra döden framför en kompromissande inställning till tron på Kristus.

8 thoughts on “666/Vad betyder detta..

 1. Hej S Tack för att jag fick ett namn på den som har sidan, det stod mycket där som jag vill läsa. Det är väldigt många från Finland som läser denna sida och det är roligt tycker jag, alltså många finländare. Vad trevligt att se en till som hittat hit. Jag hoppas att du skall tycka om sidan som vill vara all-sidig–oj, nu fick jag till det minsann… Du är välkommen hit. /Hälsn Maria

 2. Hej!

  Det är Leif Liljeström som har den sidan.

  Nej jag bor i Sverige men jag är finsk.

  Ang namnet, har dålig fantasi….

  MVH/S M

 3. Hej S M Det står mycket om påven och om den katolska tron, jodå, och själv har jag tagit med en del saker som inte är så populära kanske… Ja jag tror att katolska kyrkan är medveten om vad som skrivs. Tack för länkarna tidens tecken använder jag här på sidan emellenåt även om jag inte håller med om allt som skrivs där. Bibeltemplet har jag inte sett förut, vem är det som har den sidan?nÄr du från Finland eller är det bara en signatur? Hälsn Maria

 4. Hej!

  Har alla påvar vicarius filii dei namnet?

  eller är det namnet som benedict fick/valde?

  MVH/Suomalainen Mies

 5. Hej Andreas, Jag tycker inte att Aletheiabloggen är tråkig, jag tycker den är bra och informativ, annars hade jag ej tagit med länken dit. Det finns så många bra ställen att läsa på det är jag glad för.
  Hälsn Maria

 6. Aletheia-bloggen är ju så tråkig att man dör. Där är din blogg mycket intresantare Maria (att du inte somnade när du läste Aletheia).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.