De sista tiderna/EU och nya regler

 witns013.gif

Religiös enhet? VAD vet du?

Vart är världen på väg? Inte vet alla vart det bär hän..tyvärrrrr. Det finns så mycket info på så många sidor på “nätet”, mina vänner på många sidor där skriver oerhört intressanta inlägg, men på grund av sjukdom kan jag inte längre översätta dem….

Jag vet i alla fall att Englands statsminister vill ha en global ekonomisk världsordning, och jag vet att dessa tankarna inte är unika, utan det vill både påven och B Obama. Har du tänkt till? Vet du vad som gäller? En GLOBAL NY VÄRLDSORDNING ÄR PÅ GÅNG.

Och:

Därför att JESUS KRISTUS lever idag och vill få oss att VÄNDA oss till Honom i dessa tider och svårigheter som är nu och i de kommande tiderna, så vill jag ännu en gång  få DIG att tänka till: GUD VARNAR SITT FOLK!, ja så som han alltid har gjort, MEN lyssnar man?

Vi måste lyssna på Gud, reagera över det vi ser och läser, och ta till oss vad som händer på arenan där ute. För vi går mot tider som inte är bra! Lyssna på Gud och Be. politiska beslut kommer att komma och du kommer att må illa av dem.

EU startade som en ekonomisk allians, och senare utvecklade detta sig till en politisk union. OCH som sista punkt önskar de en RELIGIÖS ENHET! Ställer DU UPP PÅ DET?

5 thoughts on “De sista tiderna/EU och nya regler

 1. Hej Janne tack för din kommentar som jag fick på mail
  Du är mycket påläst och en tillgång för denna sidan.
  Politiska dubbeltungor finns det mycket av och jag är såååå trött på allt detta, och tröttast är jag på att se allt falla samman utan att man reagerar. GUDS LÖFTEN är till oss, vi måste förstå vad bibeln säger, och agera utifrån det- och det gör vi ju, men det är tungt emellanåt!
  Hälsn f Maria

 2. EU är ett byggblock i NWO, den globala ekonomiska världsordningen. Åtminstone om man läser vad de internationella ledarna själva säger och hör dem tala.

  Det finns ingen brist på uttalanden!
  Snarare pratar de inte om något annat.

  Sen att medborgarna är fast i de demokratiska och nationella vinklarna av politiken och de perspektiv som våra svenska media förmedlar, är en helt annan sak.

  Världsregeringen är här och vill styra våra liv.

  EU lägger sig i allt.
  Det är klart.

  Det globala systemet kommer att stå på huvudet av all centralstyrning och inbyggd korruption. Och det snabbt. Då ska inte vi kristna stå där och tala i vädret.

  Har du läst och förstått Bibeln?
  Den här världens makter kommer tillbaka mot oss. Riktigt motstånd tolereras inte.

  Jesus säger i Uppenbarelsboken vad vi ska tänka om det.
  Vi har Guds löften och behöver inte förlita oss på att “globaliseringen ska skapa rättvisa i tredje världen” och att “grön teknik ska rädda Östersjön”, eller vad nu det snackas om i tidningarna att våra självutnämnda ledare lovar göra för oss.

  Summa: politiska dubbeltungor.

  Ju större tunga desto djupare delningen.
  Till slut vet inte vänster tunga vad höger säger!

  Ormens logik.

  Herren har besegrat dessa krafter,
  vi ska vara glada över det!
  /Janne , från mail/

 3. Hej Det är det bästa man kan göra, vara inriktad på Jesus.
  Jesus lär oss dag för dag att vara på rätt väg. Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.