Guds kärlek till oss / Guds löften

th_100_3888whiteroses.jpg 

Guds löften är inte hemliga.Han uttalar dem öppet så att alla kan höra dem. Gud uppfyller varje löfte. Varför skulle vi tvivla på honom? Tvivlar man för att man inte VET att han ger /gett oss löften, ja så kanske det är. Men vi behöver aldrig leva i ovisshet med en Gud som är både sanning och rättfärdighet.

Om detta kan du läsa i Jesaja 45:18-19. Gud talar bara det som är rätt och sanning.

Vi möter både goda och dåliga tider i livet, tacka Gud under alla omständigheter.Möter du motgång så be Gud visa dig vad du kan lära av motgången, så att du kan tjäna honom ännu bättre.

Jag fick en mycket trist upplevelse idag, där jag bor var det människor som blivit vräkta, och firman som ombesörjde detta, kastade ut ALLA saker, möbler, Tv, dator, mattor och möbler, ut genom fönstret! Rakt ner på gården hamnade allt. Det var verkligen hemskt! Var ska de människorna bo nu..Jag vet också att de inte är svenskar och inte kände Gud, och jag skulle önska att de gjorde det, för då hade detta tråkiga inte hänt.

*Öppna hjärtats dörr, Vidare än förr, Och släpp Herren Jesus in För att bliva evigt din. Honom må du städse hylla; Varje brist han mäktar fylla, Varför har du icke förr Öppnat hjärtats dörr?* A Storm.

4 thoughts on “Guds kärlek till oss / Guds löften

  1. Hej Kyllikki
    Ja det var en hemsk upplevelse, och samtidigt vet jag att sådant händer var dag,,i vårt välfärdssamhälle.
    Jag hoppas, jag ber, att de ska finna Gud.
    Kram Maria

  2. Alla skall vi göra rätt för oss, och i detta fallet vet jag inte vad som hänt. Visst har hyresv. pengar men vi skall ju betala våra hyror naturligtvis, men ohälsa, arbetslöshet brott m m sätter människor i knipa. Det är djupt sorgligt, /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.