NWO // NWO… och mer

 Vet flertalet människor i Sverige om vad politiken egentligen handlar om? Nej jag tror inte det. Därför att människor måste bli upplysta om vad som sker så tar jag med vad Janne O skrivit i sin blogg:

http://jannesnackar8.blogspot.com/2009/  Läs och börja förstå vad som händer:

Världsordningen tolererar inte självständiga ideologier (reella politiska alternativ) och traditionella religiösa yttringar. Det gäller både Islam och kristendomen, utan vill istället inkorporera alla religioner i sig och skapa ett globalt nätverk av välgörenhetorganisationer, som kan smälta samman med FN systemet.

Inom den globala världsordningen, finns det redan en religion: New Age (som i sig innefattar uttryck för alla världens religioner).

Religionerna behöver FN:s sanktioneras under deklarationen om mänskliga rättigheter och i synkretistiska konferenser

(många New Age organisationer har sedan länge varit inkorporerade i FN systemet).

Enligt den globala världsordningen är kristen tro är “en sanning” bland flera. “Alla gudar är lika goda” i FN:s projekt Interfaith Dialogue. En “sanning” får inte exkludera någon annan.

FN:s olika Klimatprojekt (Agenda 21, Global Compact och arbetet inom IPCC) har både en ideologisk och andlig sida: Dyrkan av Gaia och den globala samhörigheten i konceptet “en värld, en mänsklighet” är ett uttryck för andligheten. moder Jord “måste skyddas” och det gör man tex genom att avstå från barn (eller ha högst ett), att leva hållbart gör man genom att förbruka så lite energi och genom att konsumera så lite som möjligt. En “god samhällsmedborgare” i denna globala vision är en medborgare som gör så lite påverkan på sin omgivning som möjligt. “Världen kan inte hålla så många innevånare som idag”, är en vanlig åsikt som ligger till grund för arbetet i många FN:s organisationer (UNPF, United Nation´s Population fund t.ex.).

Vi kristna måste se om våra hus och stå fast i tron, när dessa globala rörelser vill omforma den kristna tron till att passa dess moral och dess ideologier. Vi har Guds löften och behöver inte förlita oss på att “globaliseringen ska skapa rättvisa i tredje världen” och att “grön teknik ska rädda Östersjön”, eller vad nu det snackas om i tidningarna och våra självutnämnda ledare lovar göra för oss.

Summa: I den globala världsordningen arbetar människor som talar i politiska dubbeltungor.

Oinskränkt makt över varje medborgare är målet och en njutning för dessa människor. Hur långt du låter dem gå, avgör du själv!

Ormens logik härjar i dessa globala organisationer.

(De är inte demokratiska system utan jaktplatser för världens finanshajar och vargflocken av karriärsugna byråkrater och världens jätteföretag flaggar bakom de flesta av organen!)

Herren har besegrat dessa krafter, på Golgata.

Och Han kommer tillbaka för att skipa rättvisa i sitt Rike.

Snart, är Han här!

Vi ska vara glada över det!

Vi ska vara förberedda i bön och omtanken om vår nästa.

Tiden är inne.

Gör ditt hjärta redo!   /Janne O

Nu fick du en hel del info här och tankar som du borde försöka förstå, Lugn- det kommer mera! från oss som vill tala om vad saker o ting handlar om. Tack Gud för att du är god och talar om för ditt folk vad som händer…./Maria

3 thoughts on “NWO // NWO… och mer

 1. Hej Maria!
  Satan är verkligen på framåt marsch och lurar många många människor till sitt rike:(((

  Men den onde kommer att förlora är ett som är säkert!!!

  Mina ögon och hjärta är inriktade på Jesus!!!
  Kram Kyllikki

 2. Hej
  Mycket bra ! Det är så det är Janne. Tyvärr fick jag slänga en massa info om NEW AGE här för sidan strulade………….
  Men du har rätt, i detta, om NWO NEW AGE och mer, vi fortsätter samarbeta.
  En ny världsordning–nej tack!
  Gud hjälpe oss!
  /Maria

 3. False Dawn är en fantastisk bok av Lee Penn som diskuterar ockulta drag och organistationer inom FN.

  Boken handlar om hur de globala politiska projekten alla strävar efter samma mål: en mänsklighet under världens miljardärer och finansiärerna av globala organisationer (FN:s organ är till stor del finansierade av och interagerar mycket med privata intressen).

  Religion används som ett medel att föra mänskligheten tillsammans och in i strukturer som en finansiellt stark elit förutbestämt.

  New Age kulten är en summa av alla religioner därför passar New Age-tankar bra inom FN.

  Ekonomi, politik, kultur, historia och religion, individualitet smälts samman till en värld: Anti krists värld.

  Det finns ingen enhet utan Kristus.

  En otäck bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.