Livet i Kristus/ = det bästa man kan få. Ödmjuka oss…

 

*

Om inte jag skulle berätta för dig om Jesus, då vore jag inte en troende.
Om inte jag älskade Jesus så mycket så kunde jag inte visa det för dig och berätta om vad han har gjort för oss alla.
Eftersom Jesus Kristus har dött för hela världens människor, så är det inte för mycket att vi kan ödmjuka oss och lära känna Mästaren.

Om inte jag skulle berätta, nej då vore jag verkligen inte en lärjunge, och hade inte lärt mig vad det är han vill ha av mig.

Det finns de som lever i en stor tröstlöshet och dem kan jag och andra  nå med att skriva om honom som gav sitt liv för oss.  Det finns alla sorters bekymmer och våndor och eftersom jag sett flera sådana så berättar jag om Jesus som kan frälsa, stilla, hjälpa, , ge trygghet, ja på alla sätt vara med en människa hela livet, hela vägen och sedan efteråt. Det kommer ju ett slut. Är du rädd för slutet på allt? var inte det, d v s ta emot Jesus.

Det finns naturligtvis en gräns utsatt för allt, och gränsen då vi ej kan vittna mer eller tala mer om Jesus, den kommer att komma, för då är Jesus här i sin återkomst. Därför är ju tiden kort då en troende kan föra ut Guds Ord.
Jag hoppas att du tar Gud på allvar och ser över ditt liv och tar emot det nya livet som Jesus  vill ge dig.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.