Livet i Kristus.

gospel1.jpg

1 juli 2007. Ja, så har ett halvår gått av 2007. Mycket har hänt i världen, och här hemma i Sverige. Många människor lever i okunskap om vad Gud kan göra idag, och många människor har för första gången fått höra det glada budskapet om Jesus.

De har fått höra hur han föddes, hur han gick här på jorden och hur han dömdes och hängdes på ett kors, för hela världens synder. Människor tar emot detta och de tar emot Frälsaren.

Därför önskar jag av hela mitt hjärta att fler här i Sverige får göra samma erfarenhet! Att Jesus lever i dag, för att han är uppstånden och sitter på Gud Faders högra sida. Eftersom jag lever för väckelsen som skall komma så tycker jag inte att detta är konstiga ord utan verklighet i, utan dessa ord är högst verkliga för mig och för mina kristna vänner och för de kristna som jag inte känner.

De som dignar under bördor av olika slag bör få höra att Jesus Kristus är för dem, att han helar sår och oförrätter, att han sätter människor fria att gå ut som hela människor, fria från plågor. Kanske var det inte detta du ville läsa här, just nu, men här har du mina ord, fria kommer de från mitt innersta. Jag hoppas också att du finner ro här på min hemsida och finner att det jag skriver kan bygga upp dig, och få dig att tänka i andra banor än de du kanske tänker just nu i ditt liv.

För det finns frihet i Ordet. Ordet är Guds Ord som talar sanning och kärlek till människor. Ta emot medan du kan, det kommer en dag då du inte hinner välja. Jag kommer att vara väldigt frispråkig hädanefter och du är alltid välkommen att läsa här och att skicka mig mail med frågor om tro.

Några ord nu på denna nya dag: Förstår du inte att hans godhet vill föra dig till omvändelse? / Rom 2:4

(Till tro på Jesus Kristus och ett nytt liv)

Bryr du dig inte om Guds oändliga godhet, fördragsamhet och tålamod? / Rom 2:4

Bara du själv kan svara på dessa ord. Jag har redan gjort mitt val, och det är att gå med Jesus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.