Tro/Guds folk önskar kunskap om Ordet frid och fred

Guds folk. De som tror på honom och älskar honom och vill följa honom är Guds folk. Dem har han friköpt och han vet att de har potential att göra vad han ber dem om.
Gud önskar och vill att den kristne skall leva ett liv i längtan och i arbete för väckelse. Då säger jag: Jag är villig, mer än villig att göra det arbete han sätter mig till. Jag backar inte för att göra Guds vilja. Men Vad är väckelse? Väckelse är när man fattar vad en Guds församling är. Se kategori här till höger.

Mina önskningar är att Guds folk reser sig upp och proklamerar att Jesus är Herre och konung. Med väckelsen får vi:
Ett fritt folk bör få finnas i Sverige, ett folk som har fungerande familjer där inte hat råder, och där ungdomar får ett förändrat sätt gentemot varandra, inte kallar varandra för smutsiga fula namn och skadar varandra. Ett folk skall få komma och tala om vad Jesus kan göra i människors liv.

Jag hoppas att det kommer nya tider över Sverige: Strålande nya tider, då människor blir vakna över sina liv………………….

Jesus är Herre.

2 thoughts on “Tro/Guds folk önskar kunskap om Ordet frid och fred

 1. Hej NIlla. Tack för dina tankar…Vi behöver naturligtvis en väckelse i församlingen/arna för att det ska kunna ske som Herren vill.
  Människor bör få lära känna Gud på djupet och lära sig vad hans kärlek är.
  Alltför många går omkring och är skadade av åratals sorger, de behöver hjälp. m m.
  Jag tror att det kommer att hända mycket detta året. Mail kommer till dig. Gud välsigne dig. /Maria

 2. Hej Maria!

  Dina ord sätter igång tankarna…
  Ja, Gud vill förändra det här landet, men det är ju Hans egna barn (vi) som ligger på Hans hjärta först o främst, som behöver få bli förtrogen med Hans kärlek. Jag tänker på att så många syskon behöver bli helade och upprättade, och ledda in i en egen relation med Fadern, Jesus och den helige Ande, för att resten ska kunna funka, och rätta grunden byggs under våra fötter. Gud kan, och vill inte, för det strider ju mot Hans kärleksnatur, använda trasiga barn, på sina stridsfält. Så gör inte en kärleksfull Far, och vår Far ÄR kärlek. Det är så många “föräldralösa” i församlingen, som inte känner Honom, utan behöver bli introducerade in i ett personligt liv med vår himmelske Familj. Fadern vill få tag i oss först, samla ihop sina barn…till sig, för vår skull, och Hans egen, och få tillåtelse att älska oss fria. Vi är till för Hans skull, inte för väckelse…Väckelse kommer följa våra spår, när vi är där vi ska vara.
  Vem bryr sig om barnen som redan är hemma? Var finns herdarna som ömmar för dom små?…Dom som kan ge mat till lammen? Ja Maria, det behövs en väckelse…bland Guds friköpta barn, en barnaskapsväckelse, då barnen kommer HEM med sina själar och hjärtan! Det är min övertygelse.

  Hälsn. Nilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.