Kristus Jesus / Uppdrag

witns013.gif  Han är världens ljus 

 

Vad säger Jesus om sig själv? 

Jo, han säger att han är vägen, sanningen och livet. Och han säger: “Såsom min Fader sänt mig, så sänder jag ock eder.”   Därför sänder han också iväg oss, de troende, för att berätta att han lever idag och att han är vägen för människan.

 Ljuger han då han säger dessa ord om att han är vägen vi bör gå? Många tror kanske det, men då har de fel. Vi som är troende är en väg och dörr till Gud. Om inte vi troende tar vårt kall på allvar (att vittna om Jesus) så skulle vi ju göra fel emot Gud och vi skulle göra fel emot människorna som väntar därute för att få ett bättre liv. Så kan man inte göra, undanhålla sanningen? Nej.

 Jesus säger också: “Sannerligen, sannerligen säger jag till eder: *Den som tror på mig, han skall själv göra de gärningar som jag gör. Och ännu större än dessa skall han göra, ty jag går till Fadern.* (Joh 14:12) Jesus har inte endast gett oss den helige Ande utan också UPPDRAGET att utföra hans arbete.

Den som inte kan finna Jesus i denna världen idag, han kan finna OSS. Idag går många ut och blir en dörr, en kanal, till Gud. Och genom dessa dörrar och kanaler kan man finna Jesus Kristus. Så vill han ha det och så bör det vara. Är det inte härligt att veta att det finns hjälp att få att få komma till Gud?

Jesus sade också: *Jag är världens ljus.* (Joh 8:12) och i Matt 5:14 säger han: * Ni är världens ljus.* Detta betyder att vi är de mänskliga dörrarna, genom vilka man gå för att söka Jesus och frälsningen. Vi är Guds representanter och vi har mycket att göra.

**Just när mitt mod vill sjunka Och när mitt hopp vill fly, Just när sig solen döljer Bakom den mörka sky, Då är min Jesus när mig, Skänker mig mod igen. Jesus kan aldrig svika, Han är min bäste vän.**  

2 thoughts on “Kristus Jesus / Uppdrag

  1. Hej Mandy! Vad glad jag är till ditt dop! Det kommer att hända så många underbara saker i ditt liv då du går med Gud! Tack för att du tittade på bilderna, jag längtar tillbaka till USA. JA vi är dörrar till Gud och evangelisation borde vara på alla troendes läppar och i sinnet! Amen.
    Önskar dig allt gott! Vi hörs Mandy! Många Kramar f Maria

  2. Hej Maria!

    Ja dopet är verkligen så härligt,det bästa jag har gjort. Gud kommer hela tiden med något nytt och gott ju närmare man kommer honom. Fina bilder det var från resan,riktigt fint med stranden och havet 🙂 du skriver så bra saker,vi är ju dörrar till Gud och alla kristna borde ta sitt uppdrag på allvar. Massa välsignelse och många varma kramar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.