Profetisk budskap! /FRID/ D W

     GUDS ORD.

Så här skriver David Wilkerson i boken Synen:

” Låt dollarna svikta! Låt depression eller recession med arbetslöshet och fruktan komma! Låt krig och rykten om krig komma! Låt samhället upplösas! Låt den druckna mänskligheten närma sig ruinens brant!

För det sanna gudsbarnet är läget under kontroll! Allt detta har ingen betydelse – ingenting kan skada dem som förblir i tillflykten under den Allsmäktiges vingar. Den Allsmäktiges skugga är större än alla andra skrämmande skuggor denna tidsålder förmår projicera. Guds barn behöver inte frukta något ont. Hans barn behöver aldrig tigga om bröd, och Han skall fylla alla verkliga behov ända till tidens ände.”

 Ja det var starka ord, eller hur? Men vet du, jag tror på de orden, d v s Jag tror på GUD. HAN har lovat oss som tror en ny himmel och en ny jord, en säkerhet, och tills den dagen då Jesus kommer tillbaka så ÄR den troende beskyddad av en Allsmäktig Gud. Amen.

MEN, det tråkiga i allt detta är ju att inte så många vet om detta. Paniken sprider sig ganska lätt vid en större katastrof, kanske jag också blir rädd, men inte länge, för jag VET att jag har beskydd, jag vet att de som är troende kan gå igenom svåra tider.

Kanske du tar dessa ord på ett sätt som betyder rädsla för dig, det kan jag inte göra något åt, utan jag ber dig bara att besinna VEM som är GUD. Varken du eller jag kan göra något åt världshändelserna, men det är väldigt bra och alldeles utmärkt att vara förberedd, eller tror du att vi ska leva sötebrödsdagar i evighet?

Gud har inte lovat att den troende ska slippa elände eller lidande, men han har sagt att Han Tar oss igenom dem. Vi har inget löfte om världsfred, nej, MEN vi har ett löfte om FRID OCH TRYGGHET för själ och sinne! och det handlar om en övernaturlig försörjning av alla sanna behov- en försäkran om att aldrig behöva tigga om bröd! Paulus säger i 1 Tim 6:8 följande: “Hava vi föda och kläder, så må vi låta oss nöja därmed.” Låter du dig nöja med det?

*När Petrus i tro på Mästaren såg, Så trygg över vattnet han gick, Men i ångest han sjönk i brusande våg, Då böljorna fingo hans blick. Ja, lita på Gud och ej på dig själv, Och fortsätt vandra i tro! Livets ord är ditt bröd, den salighetsälv, Som skänker dig lycka och ro.* /W Skibsted

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.