Att se på Jesus. Välj LIVET

 reach2.gif

Lev av Ordet!

Vad betyder nu detta då? Betyder det verkligen att vi skall leva så som Ordet säger oss? Jaa naturligtvis. Vi skall läsa och förstå Guds Ord och vi skall leva EFTER DET ORDET.

Vi ska inte sträva efter att få Guds Ord sönderplockat och sönderdelat i små beståndsdelar, eller analyserat till leda. Vi skall behålla det levande ordet att växa i och föra ut det levande ordet till andra människor.

Då får vi ett rikt och spännande liv att leva. Bli mätt av ordet, lev i ordet. Det finns sanningar i ordet som du är i behov utav och det finns sanningar som förändrar våra liv. Även om vi måste gå genom eld och vatten så vakar Gud över oss.

Även om vi är med om saker i våra liv som är fullständigt ofattbara, så är han med oss! Om vi ser på Jesus i dessa svåra omständigheter så vet vi var vi har vår hjälp. Han sviker aldrig, han lämnar oss aldrig!

*Herre, du möter mig, Aldrig du stöter mig Bort från din mäktiga, nådiga famn. Människor glömma mig, Du vill dock gömma mig, Hult vid ditt hjärta, mig nämna vid namn. Herre, du hörer mig, Herre, du förer mig, Såsom du vet att det tjänar mig bäst. Lär mig att böja mig, Lär mig att nöja mig, Medan jag är här en främling och gäst.* / Ole T Moe

Vi kanske tror att vi vet bäst och kan göra oss en strålande framtid UTAN Gud, men oj! vad fel vi har om vi tror det. Jag är ganska så less på detta landet Sverige, för här finns inte den tro som borde finnas.

Folk måste väckas till besinning och frälsning och tro här, men vem vill göra jobbet då? Vill du gå ut med Guds budskap och arbeta till dina sista dagar i hans tjänst? Detta tycker jag du ska fråga dig och se om du möjligtvis kan tänka dig att vara i heltidsarbete för Gud? Han söker DIG!

Glöm inte att Jesus älskar dig. Glöm inte att ingenting kan skilja dig från hans kärlek. Gud är din Far. Han som skapat hela universum har också skapat dig. Gå in i hans ord och gå in i hans famn i frälsningens under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.