Ett ord till dig/En plats i solen?

  

En plats i solen! Å det låter trevligt…. Det finns de som verkligen vill ha en plats i solen, en plats där de blir upphöjda av människor, på grund av sin egen snillrikedom, eller sina pengar eller sin uppfinningsförmåga.

 En sådan plats har jag personligen aldrig haft. Mitt liv har i mångt och mycket bestått i att vara en nedvärderad människa, en som man trampat på! Men vet du, jag har också haft det så fantastiskt bra!

Varför? Jo för att jag får vara i den Allsmäktiges vård och omsorg. Så allt det som varit ett tidigare helvete i livet, det har gett mig en underbar kunskap om Guds ord och vad Gud vill med mitt liv. En plats i solen? Nej, hellre en plats i Guds goda famn! och med hans vishet och kunskap kommer jag ut i det som han har planerat för mig.

 Jag ser också att detta landet inte har något mer speciellt att tillföra då det gäller att nå ut med evangelium, inte just nu i alla fall, för det kommer att komma andra tider då människor är tvungna att ta Guds ord på allvar, för det kommer en stor nöd över Sverige.

Då är folk mogna att ta till sig hjälpen från ovan. I morse vaknade jag av en syn jag hade, och det var ett stort stort, ja ett enormt stort fält som var moget för skörd. Och orden jag hörde i mitt inre var just dessa: SKÖRDEN ÄR MOGEN! Ja visst är den mogen, men människor vet det inte.

Det trasslas och babblas för mycket om ovidkommande saker här i landet och församlingarna är inte alltid inriktade på den evangelisation som de borde vara i. Jag kan inget göra åt det, för de flesta vill ju ha en plats i solen, och därför går de inte Guds väg. Därför skriver jag:

 *1.Svenska folk, du borde tacka Gud för landet han dig gav, Detta land, som såg oss födas, Där en gång vi får vår grav, Där föräldrahemmet trygga Givit oss en barndom skön, Där en älskad mor oss lärde bedja trofrisk barnabön.

 2. Han med fulla händer givit Riklig bärgning åt vårt land; Bröd från slätter, malm från bergen, Allt är gåvor av hans hand. Mörgrön skog och blomsterängar, Sommarsol på evig snö Är ju smycken, som han strödde rikligt över land och sjö.

3. Satte han vid landets gränser En osynlig änglavakt, Som i ofärdstider kunde Skydda det från svärdets makt. Huru eljest fick de njuta Sekellånga fredens dag, Medan hela världen blödde Under krigets hårda slag.

4. Svenska folk du borde tacka Tacka Gud av all din själ För det land som han dig givit, Att han vårdat det så väl. Bed att han det ville hägna Med sin nåd från strand till strand. Tacka så din Gud för gåvan- För ett älskat fosterland.* Lewi P.

Vi tackar inte som vi borde, för allt vi fått, vi tackar ej Gud, vi tackar regeringen och de personer som försöker skjuta detta landet i sank. Be Gud att han bevarar oss från ondska och från människor som ej borde ha hand om de dåliga beslut som kommer……./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.