Kristus Jesus /Liv

 th_b65d1.jpg 

När du tänker på Jesus, tänker du då på en Jesus som fanns för 2000 år sedan och levde då, eller tänker du på en Jesus som lever NU och gör under?

Det är ju nämligen skillnad på om man tror på att Jesus fanns för så länge sedan och predikade och gjorde under…KAN han det idag också, kanske du tänker, för du kanske är kvar i ett tänkande som gäller dåtid i stället för NUTID.

Jesus är alltid densamme, i går idag och i evighet. Varför skulle vi som tror tala om en Jesus som inte kan göra under och mirakel för människor NU?

Då vore det väl inte någon större idé med att tro, eller hur?

 Den Jesus som jag känner och litar på, han lever NU, och han gör under över hela världen i detta NU. Det vet folk som gett sina liv till honom, för att han skall leda dem genom livet. Jag vet att det är så för jag har fått se under och mirakel hända.

Det är så trist och tråkigt med många icke-troende, de vet så mycket om bibeln, och ger så många argument och förklaringar till varför Jesus INTE skulle finnas nu, ok, låt dem göra det då, MEN felet är ju att de inte känner Jesus personligen och har fått erfarenhet av Jesu kraft. Bara då kan man VETA om Jesus existerar nu eller ej. Den helige Ande upplyser och vägleder i allt.

 Jag är oerhört tacksam för att jag är frälst och det har jag skrivit så många gånger, men kan aldrig sluta att tala om det. Ikväll har bönestunderna varit enormt underbara och Jesus har varit närvarande i mitt hem vid min bön i kväll. Att tro, det är stort. Det behöver alla få göra och det är ett måste för denna världen anser jag.

Världen är så sargad och Jesus står med utsträckta händer till människor! Men de tar inte emot honom, för de är styvnackade, sturska. SÅDAN var jag också en gång, innan jag fick ta del av JESU kärlek. Om vi låter Jesus vara vår herde får vi inte lida brist på något, och om vi låter Jesus vara vår herde, får vi veta att han ger oss liv och övernog. Han tar hand om sådant som inte vi klarar själva. Den troende har sina grönskande ängar och livgivande vatten vid Jesu kors. Där blir Guds ord levande för oss. Jesus återställer vår hälsa, och han upprättar hela vår varelse, och för oss in i rättfärdighet. Ps 23.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.