Konflikter /…som ett helvete på jorden/HELLFIRE

 

Mat 15:19Ty från hjärtat komma onda tankar, mord ,äktenskapsbrott, otukt, tjuveri, falskt vittnesbörd, hädelse.

 

Foto: Leslie Pratt Drönaren MQ-9 Reaper, bestyckad med bland annat Hellfire-missiler./Ser du namnet på missilerna? HELLFIRE!

Förarlöst attackplan USA:s nya strategi

Kostnadseffektivt. CIA-operationen i vilken en amerikansk al-Qaida-man dödades markerar en förändring i krigföringen.

USA bygger hemliga flygbaser i Afrika.  Fjärrstyrt krig.

____

Personligen så är jag väldigt trött på alla negativa händelser både i storpolitiken och i andra händelser. Vad sker? Du som inte vet vad som sker måste ta och vakna och se vilken miserabel värld vi lever i.

____

Röda korset larmar. Människor dör av brist på vård i Sirte, säger Röda korset efter en resa till den störtade Muammar Khaddafis hemstad..

Niger: Ni är välkomna att förhöra Khaddafis son.

____

Förstår man att detta är början till slutet- rakt in i helvetet på jorden? Och att detta är planerat sedan länge? Men..så får man inte säga, men jag säger/skriver det……och efter det så väntar det riktiga helvetet för dem som satt igång eländet på jorden!

 /Maria

2 thoughts on “Konflikter /…som ett helvete på jorden/HELLFIRE

  1. Man gör sig själv till Gud, tala om att folk har kontrollbehov. Tänk vad mycket nytta man kunde göra istället för nödlidande människor, resurserna finns ju men det talas det inte om, för man stjäl ju dem, och lögner styr folken.
    /Maria

  2. Science fiction planen börjar nu sin robotresa över Afrika. Killar på andra kontinenter kör modellflygplan över världens öknar. Så bra att vi klarar att kontrollera världen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.