Kom till mig /säger Jesus till dig.

 

*

Om man inte tror på att Jesus levde, korsfästes och dog och uppstod igen…hur skall man då alls kunna tro att han lever idag, på grund av att han : UPPSTOD!

Ja det är svåra frågor som många brottas med, och jag vill ge dig svaren i det jag skriver för dig här. Kanske har du aldrig förr öppnat en bibel, eller hört någon berätta något speciellt om Jesus, kanske har du fått berättat för dig att HAN INTE FINNS?  Men se, det gör han! Han finns.

Hallelujah! Han lever idag och skall komma igen. Han sitter  på Gud Faders högra sida i himmelen, Det står klart och tydligt i Guds Ord, = Bibeln.

*Du bar ditt kors, o Jesu mild, Då dödens väg du trädde. Till frälsning för den värld, som vild Och full av hat dig hädde. O kärleks höjd! Du blöder böjd För dem som dig förfölja.*

1 vers av 4/ E Geijer

Ja Jesus bar världens skulder, alla människors skulder, på korset, och en stor och otacksam flock finns kvar..Och:  Jesu söker efter hjärtan som vill höra honom till. Han bultar på varje dörr, d v s  varje hjärta.  Han säger: Kom till mig.    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.