Jesus /Jesus förvandlar människors liv. Tack Jesus

087

 

Det finns ljus…..i tunneln

Det finns förvandling, ja förvandlingsunder i Kristi fullbordade frälsning.
Människor får uppleva befrielse,för:  de som vänder sig till Kristus får uppleva personlig förvandling.

Jag är en av alla dem som sagt JA till Jesus Kristus. Jag hade aldrig förväntat mig att det skulle bli såå fantstiskt att lära känna Frälsaren och Mästaren. När man inser vad man fått-  kan man tacka nog?

Jesus säger: “Sök först hans rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också.”/Matt 6:33

När man  i bön och förtröstan söker Guds hjälp, då svarar han oss. Hur många gånger som Jesus dragit mig upp ur mörka dalar och elände, det kan inte jag räkna. Jag älskar honom djupt, och skall så alltid göra. /Maria

Marias-bilder..-7844-225x300 Gå den smala vägen

 

 

2 thoughts on “Jesus /Jesus förvandlar människors liv. Tack Jesus

  1. Hej Lennart! Tack för dina ord! Jaaa Jesus är så underbart god och suverän! Han ger oss det nya livet! Han dog för oss!
    Hela mitt vittnesbörd finns här på sidan också.
    Har du fixat en sida om tro? Det ser intressant ut! Jag besöker! / Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.