Jesus /Jag lyfter ögat mot himmelen /Barnens vän

 

 

Jag lyfter ögat mot himmelen
och knäpper hop mina händer.
Du käre Gud, som är barnens vän,
till dig min tanke jag vänder.

Jag är så glad att få tacka dig,
och gärna vill jag det göra.
Jag vet det visst att du ser på mig,
och vad jag ber vill du höra.

Tack för allt gott du mig ständigt ger
att känna, älska och äga.
Tack, gode Fader, för mycket mer
än jag kan nämna och säga.

Så skydda mig med din starka hand,
du Fader god utan like,
och låt mig växa för livets land,
som är ditt himmelska rike!  / J L Runeberg

VIDEO , SÅNG   http://www.youtube.com/watch?v=ZcvIbUBQ5ts 

Det är med en oerhörd trygghet som jag inväntar varje ny dag, varje ny dag är spännande, ja den är  skön om än den kan vara svårförståelig och bekymmer ryms däri. Men det som är så gott är att veta att Jesus är med varje stund och att man kan få göra saker för honom. Att älska Jesus är det finaste i livet. Varje  dag varje stund- alltid. Jag är hans barn- han är min  bäste vän. Och detta är verkligen en sång/psalm jag tycker mycket om, ända sedan barnsben. /Maria

2 thoughts on “Jesus /Jag lyfter ögat mot himmelen /Barnens vän

  1. Tack för videolänken, psalmen är så fin, jag lade in den i artikeln. Den psalmen var min favorit som liten och jag visste inte vem Gud var….men jag längtade att veta på något vis/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.