Hälsa /En ofarlig värld?/TBC; Superbugs/B Gates, m m

 

Via NaturalNews

Om man tror att denna världen skall bestå i evighet- då har man fel.

Sidan endtimeinfo.com är bra tycker jag för den tar fram information om vad som händer ute i den stora vida världen  och berättar om hälsa, ekonomier, Storebror, Styrande presidenter och deras kämpande mot toppen m m. Läs gärna nya artiklar från den info- sidan här:

http://endtimeinfo.com/2012/04/paralysis-cases-spike-in-wake-of-bill-gates-polio-vaccination-effort-in-india/
Medicinska barnläkare-experter i Indien har kritiserat Världshälsoorganisationen (WHO) och Bill & Melinda Gates Foundation för sina illusoriska löften om att utrota polio utan att notera/tala om de förödande biverkningar som vaccinationerna kan åstadkomma.   LÄS I LÄNK ovan

*
*

http://endtimeinfo.com/2012/05/superbugs-mutate-in-india-rendering-antibiotics-impotent-and-they-are-spreading/

It is no longer a secret that drug-resistant bacteria are rapidly emerging and spreading all around the world as a result of the continued overuse and abuse of antibiotic drugs in both conventional medicine and industrial agriculture.

/Det är inte längre en hemlighet att medicin är resistent mot bakterier, och att den resistensen sprids över världen som ett resultat av att vi använder så mycket antibiotika både i vanlig konventionell medicin och i industriellt jordbruk. Detta kan bli mycket farligt med tiden och frågan är väl hur farligt det är redan nu….LÄS artikeln!

**

http://endtimeinfo.com/2011/09/dangerous-tb-spreading-at-%e2%80%98scary%e2%80%99-rate-in-europe/
Denna länken handlar om att farlig TBC-smitta är på väg ut i Europa och antas skörda många människoliv säger WHO.

TB is currently a worldwide pandemic that kills around 1.7 million people a year. The infection is caused by the bacterium Mycobacterium tuberculosis and destroys patients’ lung tissue, causing them to cough up the bacteria, which then spreads through the air and can be inhaled by others.

TBC är en världsvid pandemi (ja där har vi ordet pandemi igen) och antas döda ca 1.7 miljoner människor varje år. Det är en svår lungsjukdom, den antas spridas genom luften. Den var borta från Sverige i mååånga år men det har dykt upp fall även här numera.

Man kan fråga sig om det är en sjukdom som någon medvetet sprider så som svininfluensan var gjord att fungera och skrämmer vettet ur folk eller om det är illa på annat sätt. Se länken.

*
*I övrigt kan man ju läsa i bibeln om vad som sker i världen  och vad som kommer, och detta är ju bara början på eländet som kommer. Varför är man inte vaken och talar om det? Skräms man? Det kanske vore bra att upplysa folk om att de ska vända sig till Jesus redan NU! Troende, stå upp för Jesus. Jesus varnar och ber oss vaka. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.