Kom till mig/ säger Jesus. Psalm 55:22

 

¤

*Kristus vandrar bland oss än, Syndares och sorgsnas vän. Stannar, där en mänskoröst Ber om läkedom och tröst.* /Anders F.
Ja, Kristus vill ge syndare nåd och frälsning, han vill ge den trötte och sorgsne tröst och läkedom och frid. Jesus säger: Kom till mig.

Men hur ska en människa få veta det då? Jo: Det är ju därför som vi måste vittna överallt om VEM Jesus är, och VAD han vill för människor.

*Den som beder innerlig: Davids son, förbarma dig, Och sin nöd till Jesus bär, Skall förnimma vem han är.* /A F

Bartiomeius, den blinde mannen ropade på Jesus, Davids son, och han blev botad från blindhet av Jesus!
Om man känner Jesus så vet man att man kan be och få hjälp, men alla vet inte det. Inte alla av mina släktingar vet det eller vill tro det, men jag önskar att de ville lyssna och ta till sig sanningen om Jesus. Har DU släktingar som inte känner Jesus? Vittnar du för dem, du som är en troende?

*Kristus skänker oss en tro, Full av segerkraft och ro. Vad vi fåfängt kämpat mot Lägges kuvat för vår fot.*
Som Guds barn så har vi i frälsningen fått kraften och ron, vi behöver inte vara rädda för satan som stryker omkring, men vi ska vara medvetna om hans list och hans försök att förstöra våra liv.
Han jagar den troende med blåslampa om den troende vittnar för mycket eller på andra sätt blir för högljudd! Själv har jag fått mycket elände för att jag gör det jag gör, så är det, men det är bara att kämpa på och ropa på Jesus och vara nära honom som är vårt försvar mot allt ont!

Vårt sinne, vårt inre som förr var dött i synd, får liv då vi säger ja till Jesus- då börjar det nya livet som är räddat för evigheten, och den ska vi tillbringa med Jesus, vår Herre.
/Maria

Psa 55:22
Kasta din börda på HERREN, han skall uppehålla dig; han skall i evighet icke tillstädja att den rättfärdige vacklar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.