Kom till mig/ Att få må bra i sin själ? FRIHET

 

Tänk om man kunde få se fler personer älska Jesus! Tänk vilken atmosfär av glädje det skulle vara och hur man kunde få se hur människor mår bra i sin själ.
Tänk om man på gator och torg och i bussar och överallt kunde få möta troende personer som delar med sig av sitt eget, och av sitt hjärta.
Tänk att få mötas och sjunga av lust och av glädje.

Tänk vilken glädje att få se människor som fria och glädjefyllda ser på andra med kärlek och förkunnar Guds Ord. Tänk att få möta personer i staden som hyllar och ärar Gud. Tänk att få se människor lyssna till Ordet från Gud och ta emot frälsning och dop.
Tänk om MIN stad och alla andra städer kunde förvandlas och människorna få vara det de borde vara: Totalt hängivna Jesus.
Så skulle det vara istället för att man många gånger ser på den troende som något som är löjligt, fult och tragiskt, och som någon som inte är normal. OM det fanns fler som stod upp för tron så skulle det snart bli en stor nyfikenhet och förundran hos människor….när får vi se det?  …då skulle fler liv sparas för evigheten, den som människor inte vet något om för de känner inte Jesus.
.
.

*Det är saligt att samlas i tron Omkring ordet till bön och till sång.
O, hur härligt det blir vid Guds tron Att få stå bland de frälsta en gång!

Det är saligt att tro, fast vi än Ej fått skåda vår frälsare kär; Men en dag skall han komma igen.
Vi får se honom, sådan han är.* /J.P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.