Kärleken från Jesus /Vår relation

 

karlek.jpg

Välkommen hit.  Jag ställer mig ofta denna fråga: HUR skulle jag kunna leva UTAN Jesus, utan tro? Nej, det skulle aldrig gå. Jag skulle inte kunna leva så. Jesus är allt för mig, under hela dagen och under kvällen och under natten och på morgonen, ja klart sagt: HAN är med alla dygnets timmar och minuter och sekunder.

Han är den som jag gett mitt hjärta till, han finns alltid nääära mig, ja det är ju klart, för han bor ju i mig sedan frälsningen 1989. Jag har det fantastiskt förspänt som får ha en sådan vän som han, som aldrig lämnar mig.

Han är den jag älskar och jag vet att han älskar mig. Relation i samförstånd. Han rättar mig då jag gör fel och tröstar mig då jag gråter. Han ler med mig då jag är glad, och tittar milt förebrående på mig då jag ilsknar till över något. Han säger, hör du lugna dig nu och tänk som jag…..

Kort sagt ja…men att tala eller skriva kort det går inte.. om man älskar Jesus, för då kommer orden…kärleken från Jesus är det finaste en människa kan få vara med om att få. Bli frälst du med, så ska du se att det blir ordning på saker och ting,  så var det för mig.  Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.