Jesu död/ Vi är förlåtna i Kristus

       jesus_198_small.jpg  Herren är min herde .

Kan vi någonsin fullt ut begripa hur Jesu blod kan tvätta en människa ren, eller hur vi själva blev rena? På korset tog Jesus bort all skuld, passion, bitterhet, avund, stolthet och tomhet som avskiljer oss från Gud.

När hans blod utgjöts, blev vi renade från vår synd- varenda en, även de fruktansvärda, skamliga synderna som vi inte kan berätta för någon annan.    Jesus känner oss.

Man kan säga att man inte förstår hur detta med att bli renad gått till, och man kan också fråga sig hur en svart ko kan äta grönt gräs som sedan ger vit mjölk och gult smör..nej det kan vi inte fatta, men vi äter och dricker det som kommer från kon. Likaväl kan det vara så ytterligt svårt att förstå Jesu under, Jesu lidande, och hur Jesu förvandlar människor – men han gör det.

Gud säger: *Jag skall aldrig mer komma ihåg deras synder och laglösa handlingar.* /Heb 10:17   Gud har för alltid glömt en förlåten synd. Eftersom förlåtelsen är fullkomlig finns det ingen anledning att fortsätta med det gamla offersystemet. Vi kan, som troende, vara tryggt förvissade om att gammal synd, nuvarande synd, eller framtida synd är förlåten och glömd.

Är du frälst så tacka och prisa Gud och gå in i din kammare och be att  få bli använd. Är du inte frälst så be Jesus att få komma till honom och bli det, lär känna Jesus och få en ny framtid. Börja din resa till evigheten. Jesus kommer snart tillbaka och så många många behöver bli räddade innan dess.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.