Kärleken från Jesus /Relation

 

Ömsesidig kärlek
Jesus Kristus. Han är underbar. Varför? Jo för att: Han vet vad jag kan och inte kan, Han vet vad jag orkar och vad jag inte orkar, Han torkar mina tårar och ger mig nytt mod, Han vet vad jag tänker och tar bort dåliga tankar, Han vet vad jag är ämnad till även om inte jag själv vet det, Han dog för mig och uppstod för mig, han kallade mig till att vara hans barn.

Han talar om för mig att jag är värdefull, fast jag är sjuk, Han reser mig upp då jag faller, Han älskar mig och han går aldrig ifrån mig, Han tillrättavisar mig då jag gör fel, eller går fel, Han vet exakt vad jag tänker och han vet exakt hur han skall lösa de problem jag har.

Han vet att jag vill följa honom och han visar mig den vägen, han undervisar mig, och han låter mig vara jag, Han är underbar och han vill allt gott för mig.

Han vet att jag vill lovsjunga honom och han ler då han hör mig… han vet att jag behöver honom mer än allt annat, och vi trivs tillsammans…   Han räddade mig från döden.

Vad vill han för dig? Jo han vill visa dig detsamma som han visat mig, och det jag precis berättat om. Han är min Herre, och han kan bli din Herre, om du vill.

*

Du borde söka honom och bli hans förtrogne så fort som möjligt, för tiden är troligen kort innan han kommer tillbaka.

Kram f Maria

2 thoughts on “Kärleken från Jesus /Relation

 1. Hej Janne. Tack. Ja han räcker för oss i alla lägen, alltid är han hos oss.Vissa möten man haft är som etsade i oss, och det är så ljuvligt!
  Bless you.
  /Maria

 2. Vad förtröstansfullt!

  ”Trivs du med mig?
  Jag räcker för dig”, brukar jag ibland höra!

  ”Jag har varit med dig från början”, hörde jag en gång när jag steg upp i sommarnatten och gick ut i trädgården och bad.

  Sedan började koltrasten sjunga.
  Omöjligt att glömma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.