Kärleken från Jesus. /KOM!

jesus_picofhisfacebesidecrosses.jpg 

 

 

http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=53a49d411eb22f9bce9c 

Hej. Jag vill börja med att ta med denna lilla filmen från Godtube. Se den.

Alla människor vill bli älskade, förstådda, hörda, och få allt som hör mjukhet och kärlek till. Alla får ej det. Många går fel vägar och fastnar i missbruk, självförnekelse och destruktivitet m m, ja allt som förstör, pinar och plågar. Varför? kan man fråga. Många orsaker finns till detta, och det är typiskt för den tidsålder vi lever i nu.

Filmen vill visa dig hur djupt älskad DU och vi ALLA är av Gud. Ja, han finns, han älskar DIG! vem du är och vad du än har gjort.HANS famn är ALLTID öppen för människan.

Det är så hemskt att alla som vandrar i mörker inte vet eller kan se honom, så som den frälste kan. Jag vet att han lever och jag vet att han kan förändra liv. Jag vet att han älskar oss alla och vill att vi kommer till honom för att få våra bördor avlyfta. Han säger:

“Kom till mig, så ska jag ge vila åt alla er som arbetar hårt och stapplar under tunga bördor. Gå in under mina villkor och låt mig undervisa er! Jag är mild och ödmjuk. Hos mig finner ni det som ger ert liv ro och vila, och jag tvingar inga tunga bördor på er.” /Matt 11:28-30

Sådan är han, min Jesus, och så säger han till dig JUST NU. Han vill förvandla Ditt Liv!

***     ***    ***

P.S I kväll skall jag få vara med när en vän vuxendöps, ja döps till Kristus. Åh vilken kväll det blir! Äntligen.Jag är så innerligt glaaad och tacksam! D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.