Kärleken från Jesus

 

Jesus har gett mig frihet, Jesus har gett mig glädje. Hur skulle jag då kunna undgå att berätta om det för dig? Jag vill ju bara att du också ska få lära känna hans kärlek och önskan om evigt liv för dig.

Det är ett enormt budskap som förs ut t ex från många hemsidor/bloggar på internet Allt detta är ett himmelskt program, det är en enorm möjlighet att få leva så som Gud har sagt och erbjudit oss alla. Det är frågan om val, vilka val gör du?

Väljer du att “bara” leva här och sedan inte veta vart du hamnar? Vet du inte att Jesus Kristus kom för att ge oss alla frälsning? Han kom till dig, han kom till mig, han kom för var och en på denna jorden. Han kom för att ge oss liv och överflödande glädje! Han kom för att ge oss av sin frid. Det är sådan nåd, om du bara visste vilken nåd det är i allt detta. En sådan kärlek, och för att visa sin enorma kärlek så dog han på ett kors. Detta är Faderns kärlek till oss. Begrunda dessa orden och tänk till vad du missar i livet.

Han är ju faktiskt svar på alla de frågor du har. Han skänker oss glädjen i sina ord. Han har segrat för oss alla, Golgata seger är glädjesång för oss. Du vet väl om att han kommer åter? Du vet väl om att du får bröllopsskrud? Du vet väl om att han kommer på skyarna en gång? Du vet väl om att han är Herrars Herre och Konungarnas Konung? Jag vill tala om för alla vem Jesus är, och jag kan nå många, men vill nå fler med glädjebudskap.

 Det är meningen att frälsningsbudskapet skall vara som ringar på vattnet. Jesus sade till lärjungarna att gå ut i hela världen…. Det var inte så att Jesus sade att vi skulle göra det då vi hade en liten stund över, eller då vi möjligtvis orkar, utan det är en order till ALLA frälsta.

/*Högt däruppe stod något som liknade en tron av underbara blå safirstenar, och på tronen satt någon som liknade en människa. Från midjan och uppåt var han som glänsande koppar, bländande som eld. Från midjan ocn neråt var han en enda flammande låga, och runt omkring honom fanns ett ljussken som en regnbåge. Det var så jag upplevde Herrens härlighet. När jag såg den föll jag ner med ansiktet mot marken och hörde rösten av någon som talade till mig.*/Hesekiel 1:26-28/

Detta är vad profeten Hesekiel berättar om i sin bok. Kapitel två berättar vidare om hur Herren kallar Hesekiel. Läs gärna detta spännande och underbara från Gud…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.