Karins nyhetsbrev /Sommarkonf. och varningar

 

 

Mina ögon föll på denna länk med Karins nyhetsbrev, (och jag är sen med att lägga ut detta!)och där finns info som du kanske skall ta och läsa angående sommarkonferenser, varsågod:  Karin Jansson Nyhetsbrev Del 1    Länk:

http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/sverige/Karin16_6-11/Sommarkonferenser2011Del%201.pdf

En del konferenser m m har redan varit nu i juni, och fler blir under övriga sommaren… men det finns mycket text här att ta till sig, och tänka till om!  Alltså:Varningar.
I Equmenias lokaler i centrala Stockholm fanns under onsdagen representanter för nästan samtliga kristna ungdomsorganisationer samlade. Mål: att prata ihop sig inför den kommande sommaren och speciellt valmånaden september.
http://www.equmenia.se/
http://www.equmenia.se/om-smu/ – equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden Metodistkyrkans Ungdomsförbund (MKU), Svenska Baptisternas Ungdomsförbund (SBUF) och Svenska Missionskyrkans Ungdom (SMU). equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias högsta beslutande organ är Riksstämman som går av stapeln varje år. Där tar medlemmarna beslut om verksamhet, budget och val av styrelse.

Drivkraften att bilda equmenia kommer från Jesu bön för sina lärjungar, att vi alla skall vara ett.
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=211289

– Det här är en ekumenisk, allkristen valkampanj där vi vill försöka lansera Jesus till unga människor. Det finns ett tillfälle vart fjärde år när det finns valstugor överallt. Just då är det helt okej för oss att också finnas där ute, säger Eric Andersson, pastor i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm och initiativtagare till kampanjen.

Missförstå mig inte; det är inget fel i att vara ute och evangelisera under valkampanjer – det är fantastiskt viktigt!

Det är just ”ekumeniken” som jag är allergisk emot! Visst ska vi ha enhet och vara ”ett” – men tyvärr har jag sett att den ekumenik som finns i Sverige idag går ut på att man kompromissar Guds Ord och Sanningar FÖR ATT ha enhet och då är det fel! Märk väl; ekumenik är ett ord som inte finns i Bibeln!
*___________________________*

 

Karin Jansson Nyhetsbrev  Del 2

 Här lägger jag in den länk som nyhetsbrevet ligger i och här är länken:

http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/sverige/Karin23_6-11/Sommarkonferenser…2011%20-%20Del%202.pdf

 Saxat ur innehållet:

Nämnde även nyligen om

Sten-Gunnar Hedin:
http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/sverige/Karin_1-6-11.html

“…efter…”Studiebesök i Vatikanen”
Anders Arborelius, som tillsammans med Sten-Gunnar Hedin tog initiativet till dialogen

Han var i Pingst i Skara för några år sedan och avslutade en “ekumenisk vecka” med att göra reklam för “Påvens bok” och Moder Teresas “bönebok” som man kunde ha i bröstfickan eller i väskan och ta fram och läsa!!! (Bifogar här en annan artikel om Sten-Gunnar Hedins inställning, se länken nedan eller

, hoppas att besöket ska bidra till en större förståelse och insikt i hur Katolska kyrkan fungerar: VARFÖR VILL STEN-GUNNAR HEDIN DETTA??? OM INTE FÖR ATT FÖRA OSS TILLBAKA TILL ROM! bifogad PDF med samma titel: http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=253203 – Samarbetet började med en debattartikel om kristen tro 2003)

 *

Karin skriver också:

OM NÅGON TALARE/PREDIKANT ANNONSERAR ELLER BERÄTTAR ATT DE VARIT PÅ DESSA KONFERENSER – ELLER PÅ NÅGOT ANNAT SÄTT HAR MED DESSA ”PROFETER/APOSTLAR” ATT GÖRA – FLY DÅ FÖR DITT LIV! HA INGET MED DETTA ATT GÖRA!!!

Jag  (Karin) säger slutligen detsamma som jag gjorde i ”Del 1”;
Jag är säker på att en del talare/sammanhang är Bibliskt grundade och förmedlar ett sunt budskap. MEN det är all annan inblandning av Mysticism, Nyandlighet, Trosrörelsen och Katolicism som gör att det blir osunda konferenser/ sammanhang. samt;
Det är naturligtvis upp till var och en att gå på konferenser i sommar… Men om du går; välj då konferens och talare med omsorg, för din egen skull, och ta inte för givet att allt som förmedlas är Bibliskt! Som sagt; du har i alla fall blivit varnad… Det är naturligtvis tragiskt – djupt bedrövande – att det blivit så här.

För Sanningen,
Karin Jansson
Ty inte mot sanningen förmår vi något, utan endast för sanningen. 2 Kor. 13:8

(Då mycket information på internet kan ändras snabbt, vill jag bara nämna att länkarna fungerade då detta skrevs)
Jag håller nödvändigtvis inte med om allt annat som står skrivet på de webbsidor som jag länkat till i detta brev – det är just den artikeln jag länkat till som jag vill framhäva.

___________________________

Vad ska man säga mer än att det är sorgligt…… men personligen är jag glad att ha fått den informationen som faktiskt pågått några år ,och glad över att inte vara en del av dessa konferenser, Gud tog bort mig från dem. /Maria

 

2 thoughts on “Karins nyhetsbrev /Sommarkonf. och varningar

  1. Hej! Ja vi får tacka Gud för att vi fick läsa dessa länkar/Karins brev. Jag har varit på många konferenser genom åren och jag är glad att jag inte längre är med sedan flera år. Vi får stå på Guds Ord och inte gå från det vad än andra kommer med. Det är väldigt mycket om eskatologi just nu m m…. Väckelse skulle behövas- läs Allan Svenssons hemsida. Kram f Maria

  2. Ja,du har helt rätt,Maria!!! Vi får stå fasta på ORDETS grund,hålla fast det vi har,så att ingen tager vår krona!!! Tack för detta “väckelsebudskap”!!! Herren välsigne dig!!! Kramar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.