Kända sånger / Du är värdig

    Guds ord

Värdig- Du är värdig / Mattias Martinsson

*
Värdig, Du är värdig, mer än allt på denna jord, min tanke kan ej omfatta den skönhet som du bär. Alla mina ord tar slut i ditt kärleks ljus. Förut har jag hört om dig, Nu ser jag allt du är. Du är värdig, värdig, värdig. Du är värdig all vår sång, i evigheten lång…Refr. Du är värdig..

*

2. Äras, du skall äras, Du är den som räddat mig, Du fann mig och förlät mig, Du tog min död på dig, Din underbara nåd så stor, Den ställde mig helt stum, Förut har jag hört om dig, Nu ser jag allt du är. Du är värdig, värdig, värdig. Refr: Du är värdig…

*

3. Vi sjunger vår hyllningssång till dig vår Kung: Du är värdig, värdig, värdig…   /Till vem skulle man väl sjunga om inte till Gud, Han som frälser oss. Bara han är värdig./M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.