Bön / Be för Sverige

 bon.jpg

Droppar från ögonen..även kallade: Tårar. I boken Klagovisorna i bibeln berättas om att Guds folk var mycket olydiga, och att det leder till undergång, och den visar också att Gud lider då hans folk lider.

Sörjer vi idag som Jeremia sörjde över förfallet?sörjer vi över  vårt land och våra städer, eller märker vi inte alls att det är “något” som är fel? Jeremias tårar var uppriktiga, och han var fylld av medlidande. Att sörja behöver inte betyda att man är kraftlös. Det är ju inte farligt att gråta.

Jesus sörjde också och grät(Joh 11:35). Om du tillåter dig att gråra över förfallet du ser runt omkring dig kan du sörja och börja be över en förändring.

*Jag har gråtit tills jag inte längre har några tårar kvar. Mitt innersta är upprört när jag ser vad som hänt mitt folk….* (2:11) Jeremia säger: “Dina “profeter” har talat som dårar och varit falska alltigenom. De har inte ens försökt att hjälpa dig ur slaveriet genom att peka på dina synder. De har ljugit och sagt att allt varit bra.” /2:14/ 

Då liksom nu var det fullt av falska profeter, och medan Jeremia varnade om att allt inte stod rätt till så talade profeterna om att allt var lugnt. Jeremia profeterade verklighet, Jeremia var en sann Guds profet. Jerusalems invånare borde vänt om till Gud och ropat om förlåtelse i olyckans stund. Men de gjorde inte så, och förstod inte att ropa på Gud och hans hjälp. En halvhjärtad ursäkt angående vår synd räcker inte.

Guds vilja att låta en spillra av folket överleva ger anledning till hopp för framtiden. En dag ska Guds folk upprättas till en fullkomlig gemenskap med honom. På Jeremias tid sade Gud att olydnad skulle bestraffas, och det är sanna ord.

Väntar vi på ett straff i Sverige, eller har vi inte gjort något ont? Sveriges folk har verkligen massor av synder att vända om ifrån och Gud väntar på att detta land och dess invånare vänder om. Vi har inga andliga ledare i Sverige, vi har ingen som kan gå före oss och berätta hur det ska vara eller hur man får en tro på Gud. Sådana människor fanns förr och människor vände om till tro, därför kallas vi fortfarande ett “kristet land”, men alla som är verkligt troende idag ser att så är det inte längre. Vad göra? Har du förslag?  BE FÖR SVERIGE.

http://jannesnackar9.blogspot.com  Läs Jannes sida

5 thoughts on “Bön / Be för Sverige

 1. Det hela var en serie falska alarm så att stora medicinföretag kan gör en bättre kvartalsrapport, enligt Europarådetes förste medicinske expert W Wodarg. Ja de menar att hela pandemihistorien var en bluff, en farlig sådan eftersom man bara får kalla pandemi för pandemi vid dödssiffror som hundratusentals döda.
  Det hela urartade för att läkemedelstillverkarna såg sin chans att tjäna pengar och detta har uppdagats nu.
  Vad var det vi sa?
  /Maria

 2. Hej Janne. Du och jag läste ju att WHO just nu har förhör med de inblandade läkemedelsföretagen och klassar vaccinet som att det inte skulle användas både på grund avb riskerna och på grund av profit. Människor är ju grundlurade. Jag tog inget vaccin och kommer inte att göra det. Vi lever i en mycket falsk värld, och jag anser att Sveriges befolkning är så styrd och lurad och ser inte osanningarna. Kina har stora politiska svårigheter ang följderna av ekonomi/vaccin. Jag litar inte på makthavare, jag lita BARA på Gud. Tack för din härliga kommentar.
  /Kram Maria

 3. Hade en liten meil kommunikation om en artikel i GP, där tidningen gläder sig över att vacciner inte leder till autism och andra sjukdomar. Äntligen har det bekräftats av engelska medicinska journaler och i Time magazine den här veckan. vad skönt!, säger GP. Då behöver vi inte bry oss mer…

  Om man intresserar sig lite mer, kan man lätt se i vaccinhistorier om forskare som kollegor frös ut för att de hade kommit kopplingarna autism och vacciner på spåren och försökte rädda liv/mildra omständigheter.

  Vilket spår kan rekommenderas här?
  Leva i en falsk trygghet eller vara sanningen på spåren?

  Svininfluensan är på tapeten i EU parlamentundersökningar: Det hela var en serie falska alarm så att stora medicinföretag kan gör en bättre kvartalsrapport, enligt Europarådetes förste medicinske expert W Wodarg.

  Är det då att vara säker att ta otestade vacciner?
  De kan ju inte leda till komplikationer för det har vi läst i en artikel i GP.

  Vi får aldrig sluta hoppas på att vi människor kan komma till klarhet över vilka vi är som gud ser oss.

  Vi får öppna oss för att Gud vill ge oss sanningen och inte en hög med pengar och en falsk säkerhet, istället.

  Vad eller vem väljer du att förlita dig på?

  De som kämpar för rättvisan? Eller de som säger att orättvisan inte existerar, efter 5 minuters sökande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.