De sista tiderna/ Israel-Iran / Judehatet

jjsus1.gif

Iran: Israel har snart upphört att existera
*
Irans högste ledare Ali Khamenei sade i ett tal på söndagen att “det går utför med Israel”.
“Ingen västmakt kommer att kunna rädda den judiska staten från att försvinna från världen.”

Khamenei uttalade förstås också den oundvikliga islamiska mantran, “Med Allahs hjälp kommer Israel snart upphöra att existera”.

*

Han talade i Teheran vid ett möte med Ramadan Salah, befälhavaren för Islams heliga krig, Jihad al islami, en liten terrorgrupp i Gaza som på sistone skickat iväg förseglade byttor och dunkar havsvägen till Israel, fyllda med mellan fem och tio kg trotyl var och en. Fyra upptäcktes i tid på olika israeliska stränder en bra bit norr om Gazaremsan, och kunde oskadliggöras; de sprängdes i luften under säkra och kontrollerade förhållanden av israeliska minsprängare.

*

Irans president Mahmoud Ahmadinejad instruerade det inhemska nukleära energiorganet att starta produktionen av 20 procents anrikat uran i stället för som tidigare 10 procents anrikat uran. Det skulle ge Iran större mängder anrikat uran på kortare tid, och det skulle underlätta för regimen att producera ca sju atombomber inom de allra närmaste åren, uppgav amerikanska nukleära experter i veckoslutet.
Ahmadinejad sade att Iran är redo att samarbeta med västvärlden om det nukleära programmet, men som han sade:

*

“Om västvärlden fortsätter att spela spel med den iranska nationen, då måste Iran intensifiera sina ansträngningar att producera större mängder anrikat uran.”

*
Den amerikanske försvarsministern Robert Gates sade på söndagen att det ännu inte är försent att genomföra effektiva sanktioner, som skulle kunna bromsa Irans kärnvapenpotential. Men hans ord lät som samma gamla mantra som amerikanerna upprepat varje år sen 2002, månad efter månad.

http://www.dickhaas.com/
 
2010 Richard Haas. /Maria

*

————————-
Läs också Mission Xp blogg om Judehatet. Andra artikeln uppifrån.
*

“Aldrig mer”
I samband med Förintelsens minnesdag varje år uttalas orden “aldrig mer” väldigt ofta. Men finns det någon relevans i orden? Jag betvivlar det. Judarna utsätts dagligen i vårt land för handlingar som är fullt jämförbara med de handlingar som dåtidens judar drabbades av i Tyskland under nazismens tidevarv. Vi ser inte skogen för alla träd, eller också är det så att vi vägrar att se faktum.

*

Judarna bär skulden
Levande Historia skriver så här i en Rapport om antisemitism: ”Till de klassiska antisemitiska beskyllningarna hör påståenden som gör gällande att judarna själva bär skulden för judehatet.”

Läs hela artikeln här och övriga inlägg:

http://missionxp.webblogg.se/

 

 

4 thoughts on “De sista tiderna/ Israel-Iran / Judehatet

 1. Hej De uttrycker det på olika vis, ja, och det är intressant att ta del av. Jag brukar läsa D Haas, han bor ju i Jerusalem, han lever ju mitt i allt detta som sker.
  Ha en välsignad dag Janne.
  /Kram Maria

 2. Visst!

  Båda R Haas pratar om samma ämnen fast ur olika synvinklar, förstås!

  Jag brukar inte öppna länkar, för safari bryts och det är svårt att få browsern att funka igen.

  kram

 3. Hej Janne. Nej jag kan inte se att denne R Haas är samme man. kolla in länken. Men att det kommer att smälla, det kan vi väl vara ganska säkra på. Ja det förvånar mig inte om det smäller i USA, jag hoppas hinna dit innan. Gud kommer att tala till oss och Gud kommer att bevara sina barn, för i allt detta ligger det också möjlighterna till frälsning. Det gäller att vara mycket i bön.Bless U.
  /Maria

 4. Richard N Haas är CFRs chef.
  Är det den Richard Haas som skriver här?

  Iran krig kommer,
  ser det ut som.

  NWO har spillt alla kort med Obama under, 2009.
  De kan inte fortsätta utan ett nytt krig som får oss på andra tankar.

  Det smäller i USA först (fake terror),
  sedan i Iran.

  Hoppas slippa det här…
  Gud hjälpe oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.