Kända sånger /Jag hörde..

bless2.jpg

Sånger om friheten, Sång och musik  Lars Ekberg & Friends:

1. Jag hörde brus av röster från alla folk och stammar, på sin vandring sjöng de sånger om friheten. För Lammet gick framför dem och de prisade den vägen, Jag hörde Honom sjunga: Sånger om friheten!

*

2. Var är allt det som band mig?, förtryckets band och bojor, Jesus, Guds Lamm har löst dem, och Han är Friheten!  Jag ropar: Abba, Fader! för Han har fört mig till Dig. Gud, jag hör Dig sjunga sånger om Friheten!

*

3. För ur Egypten har du fört dina söner och döttrar, ur Egypten för ditt stora namn. Och när jag vandrar här, ser Du mig vandra Herre, Jag följer Lammet, min Befriare! 

*

Refr: Jag hörde brus av röster från alla folk och stammar…

*

4. För ur Egypten har du fört dina söner och döttrar, för att bli vittnen för ditt stora namn. Och jag vandrar här, Ser du mig vandra Herre, jag följer Lammet, min befriare.

*

5. Herre, jag och mitt hus vill tjäna dig. Herre, jag och mitt hus vill tjäna dig för alltid. Refr: Jag hörde brus av röster…

*

Herren är mäktig, Han frälser och upprättar och ger oss mod att följa honom. Herren är min Gud och hans namn vill jag alltid ära./M

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.