Jesus/vad betyder hans namn för just dig?Evigt liv?

 

*

Idag får några olika verser tala om för er som läser här att Jesus är källan till liv. Underbara sånger ljuder ur min bandspelare just nu  —sånger om Jesus och vem han ÄR. Ja han lever idag! Följ med här på sidan så får du läsa vad jag vet och vad jag menar att också du skall få förstå! …Under och mirakel! att få frid och ro i hjärtat.

http://www.youtube.com/watch?v=oEMTYL1ufBA&feature=plcp Marias videokanal

*Guds källa har vatten tillfyllest För törstande kvinnor och män, En källa med levande vatten Framväller så porlande än.
Refr: Källa, så klar, Vatten du har, Tidernas torka aldrig dig når, O, huru väl, Där är ro för min själ, Vila mitt trötta hjärta där får. …… /Ida Björkman

*

*Har du mod att följa Jesus? ljuder frågan mången gång. Hör dock här en annan fråga, framställd i min enkla sång:
Har du mod att bliva borta, när din Konung kallar dig, kallar dig till evig glädje, evig salighet hos sig? ../Lina Sandell

*

Jag får dricka av denna källa varje stund, och ömsom skratta  ömsom ropa, och säga det älskade namnet: JESUS.
Han kan aldrig lämna mitt hjärta eller min muns ord, aldrig kan jag tacka nog för det han har gjort för mig: han dog för mina synder, han dog för att jag skulle få leva.

-Jag får dricka av denna levande källa, sprudlande källa i glädje, men jag får också veta att Jesus söker människor, så att de inte ska förgås, han vill ha dem med sig till himmelen. Kom, trötta och betryckta själ, och vila ut i Jesu famn!

– ja.. jag vet…det är inte modernt att följa Jesus eller att tro på honom. Men det är så att det kvittar om det är på modet eller ej, det gäller LIVET– både det som finns här nu och det som kommer- efter döden, var befinner du dig då? Jag hoppas du blir nyfiken och undrar hur du skall nå honom. Han är bara en Bön bort! han älskar dig. Låt honom öppna pärleporten för dig en gång.
/Maria

2 thoughts on “Jesus/vad betyder hans namn för just dig?Evigt liv?

 1. Hej Marie
  Jag håller med dig fullständigt i det du skriver om att Jesus är den största skatten här på jorden, det vi funnit är oslagbart i alla stycken, Jesus är den ende som kan skänka tröst och råd och glädje i allt. genom sorg och nöd och i allt är han med.
  Visst ska du tacka, vad annat kan du/vi göra? Tack gode Gud för frälsningen!
  Tack för din uppriktighet, jag hoppas man tar vara på den bland dem som läser ute i samhället. Ja GUDS VÄLSIGNELSE till alla de som undrar och också dem som vet vem Jesus är. Kram f Maria

 2. Jesus är min största skatt jag funnit under min vandring här på jorden.Utan Honom är livet inte värt ngt.
  I både glädje och sorg finns Han hos mig.Det finns inget som skrämmer mig,varken sjukdom eller nöd eller död.
  Jag får luta mig mot Honom.Han är min enda riktiga trygghet.
  Var så rädd för allt det jag räknat upp,men idag bara tackar jag för allt.Jag önskar alla
  GUDS VÄLSIGNELSE på detta forum!
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.