Jesus /Jesus från Nasaret

 

 

Hej. Jag känner att jag måste ge dig något att tänka på som är så gott och livsförvandlande:

 “Jesus från Nasaret går här fram Än som i gången tid, Löser ur vanmakt, ur synd och skam, Skänker sin kraft och frid: Himmelriket är nära.

2. Fattiga ger han sin rikedom, Läker de slagnas sår. Själ som var bunden och trött och tom, Frihet och glädje får: Himmelriket är nära.

 3. Öppna ditt hjärta i bön och bot, Upplåt vart hemligt rum. Red dig taga Guds Son emot, Tro Evangelium: Himmelriket är nära. /A Frostensson 1935

Vad DU just läst eller sjungit, är något så underbart. Skall vi ta verserna igen?

Då menar jag: Jesus från Nasaret är Guds Son och tillika Gud. Han finns här och NU för att styrka dig, precis som han alltid har funnits i 2000 år. Vad gör han? Han löser oss, ur den vanmakt, ofullkomlighet och ur synd (främst: att inte tro på honom), och den skammen som man kanske känner för att man har människofruktan och ouppklarade minnen eller att man varit så förkastad av människor. Han skänker sin kraft till oss och sin frid. Och Himmelriket är nära. Jesu kommer tillbaka och hämtar oss hem.

De fattiga ger han sin rikedom: FRÄLSNING och frid. Han läker oss från sår som vi har inombords och han helar från sjukdom. Själen som kan vara bunden i Satans snaror, den gör han fri, för han är Gud, och han ger oss glädje och frid i överflöd. Varför? För att vi ska få vara med honom i Himmelrik, och aldrig mer gråta eller ha ont, eller vara hungriga och ha en törstig själ.

3.Öppna ditt hjärta och be en bön, en sådan bön som du aldrig förr har bett! Be med ditt öppna hjärta slående i takt med hans och be honom bli Herre i ditt liv! Ditt hjärta har många rum och säkert finns det smuts där, som du vill bli av med. Jesus är beredd att ta varje smärta ifrån dig, dvs, han HAR redan gjort det, för han dog på Golgata för DIG! Bered dig att ta emot honom, Bjud in honom och säg välkommen, här är jag, jag vill vara hos dig nu och för resten av livet. Tro på det evangelium han vill ge dig. Tro på Bibeln där det står att Jesus är Guds Son och tillika Gud, Tro på att han ska ta hand om dig och sörja för dig i all EVIGHET. I detta blir du för alltid FRI och kan vara den som han har skapt DIG till att VARA. Nu och för alltid.

Detta ville jag ge dig nu och jag vill vara någon för dig som läser, jag vill vara din vän och presentera ett levande evangelium för dig……/Maria

P.S  Han ropar: Res dig upp du slagne! Res dig upp, bli fri! Lev i den frihet jag ger DIG.

http://www.youtube.com/watch?v=njDspVZ6B3k&translated=1   Hans Gardelach helad av Jesus! Hör intervju här från programmet Karlavagnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.